2011 vol. 1

Nå er det duket for et tilbakeblikk, jeg syns dette er et vanskelig år å se tilbake på fordi dessverre så har jeg hatt noen av de verste opplevelsene i mitt liv dette året. Jeg og min kjære ble angrepet på en forferdelig måte, en uke etter det brakk jeg ankelen og så skjedde det verste angrepet i Norge siden krigen. Og av en eller annen grunn er det dette som stikker seg fram når jeg tenker tilbake. Men ved å se gjennom bloggen og på bilder så ser jeg at dette året har vært fylt av kjærlighet og mange fine øyeblikk, nå vil jeg fokusere på dem. 

Januar:

Vi gikk inn i det nye året med gode venner. De første dagene i året bar litt preg av feiringen, men det er jo verdt det. Jeg hadde en 10 dagers liste hvor jeg fortalte mye om meg selv. Jeg tok et oppgjør med vennskapvåpenindustrien og norsk asylpolitikk. Jeg fikk vite at jeg skulle til London med kjæresten, verdens beste bursdagspresang! Og jeg koste meg med fin neglelakk og nytt kamera. 

Februar:

Chaplin og jeg fant en hund. Jeg markerte samefolkets dag som jeg gjør hvert år. Vi var barnevakt og mine Monki wedges døde. Jeg fikk verdens fineste kommode og spiste masse eple med kanel. Jeg smilte fordi jeg vant et smykke og ble bloggportrettert. Det var Valentines day og jeg trakk en vinner av en konkurranse, premien var en Chanel neglelakk, samme som jeg har på bildet over. Jeg ble 25 år og vi reiste til London, se herher og her. Jeg fikk iPhone 4, tok bilde av meg selv og av bursdagsgave og London-kupp. 

Mars:

Jeg var hektet på ski og gull og holdt appell på Kvinnedagen. Dere fikk et innsyn i sminkepungen min og jeg gikk til innkjøp av alle jenters redning. Vår vakreste skatt, Chaplin, ble 1 år Jeg ble kjærlighetssyk etter å ha sett en fin film, var på vårvisning for de fine butikkene i Stavanger og vi koste oss på Nas-konsert

April:

Jeg fortalte om mine favorittbutikker i Stavangerlaget cupcakeskoset meg med våren og hang med Kristin Halvorsen. Jeg fikk meg politikerside på facebook, hadde ny konkurranse med fargerik premie, koste meg med påskeferiesørget over død harddisk (men feiret en ny takket være kjæresten), fikk ny favoritt parfyme og var på Vila fashionshow.

 bloglovin

12 kommentarer

  1. Hørtes ut som om det var mange fine øyeblikk de fire første månedene av året, selv om det er mye som ikke er like fint å se tilbake på fra resten av året. Neste del blir kanskje litt vanskeligere å skrive om, men som du sier, det er viktig å fokusere på de fine øyeblikkene 🙂

  2. Nå har du lagt ut et innlegg som går til og med april. Og jeg må virkelig si: Wow! Digger når man klarer å balansere «fjas og gøy» med et sterkt politisk, men også menneskelig engasjement slik du gjør i bloggen din. Du er en veldig spennende person, Luisa! Veldig vanskelig å ikke deg 🙂

  3. Så morsomt med tilbakeblikk! Og så interessant skrevet 🙂 Jeg har jo ikke fulgt deg hele året, så det var godt å få høre litt om hva du skrev og gjorde på den tid! Og så herlig med Londontur i gave da :))

  4. Du fokuserer nå på oppturene her iallefall, året startet bra. Skal trykke meg litt mer inn på de forskjellige innleggene her senere og mimre litt;) Finfint innlegg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s