I’m smiling

Lørdagsmorgen fikk jeg meg en liten overraskelse, en veldig fin overraskelse. Etter å ha klikket meg gjennom noen innlegg på bloglovin kom jeg til dette innlegget hos den fantastiske bloggen, Denoto:

Jepp, jeg er den heldige vinneren av det supertøffe smykket fra den nye kolleksjonen som Fam Irvoll har laget i samarbeid med Arts & Crafts (kolleksjonen kommer ut i butikkene i morgen). Bloggen Denoto drives av en vakker jente som kalles Hek, og den kan anbefales på det sterkeste.

Ellers var det en gledelig overraskelse at kjæresten kom mye tidligere hjem enn antatt, så da kunne vi dra og handle morsdagsgaver sammen. Kvelden ble siden tilbragt i sofaen med vin, popcorn og film, jeg kan virkelig ikke klage ♥

Lillesmurf – Kari Rasmussen publiserer bloggportrett hver uke, og denne gangen var det min tur. Jeg må takke søte Kari for et kjempefint bloggportrett og for fine ord. Dere kan lese portrettet her eller klikk på bildet.

Nå må dere huske og melde dere på min Valentine’s konkurranse! Jeg kårer vinneren i løpet av morgendagen og premien er en overraskelse, men kan love at den er veldig fin.

Til slutt må jeg selvsagt gratulere min vakre mamma med morsdagen! Du er verdens beste mamma og vi er heldige som har deg. Du er en tøff og morsom dame som gir mye glede og kunnskap til alle rundt deg.

Te amo mamitica ♥

A short version in english:

♥ I was the lucky winner of the cutest necklace

♥ I had a wonderful evening with my lovely boyfriend yesterday

♥ Kari published a blogportret og me

♥ It’s mothersday here in Norway, love you mamitica!

14 kommentarer

  1. Tilbaketråkk: 2011 vol. 1 « la Mar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s