iProblems

Jeg beklager mitt fravær, men i dag har Mac’en min dødd. Heldigvis for meg så bor jeg med verdens beste og han gjorde ikke annet enn å vekke den til live igjen med en ny harddisk. Mange dokumenter og bilder gikk tapt, men da kan en si at facebook kommer godt med, mesteparten av de fine bildene ligger jo der!

Blair fra Gossip Girl får æren av å vise dere alle uttrykkene jeg har vært innom i dag fra min kjære Mac døde til den var god som ny.

Nå er jeg uansett tilbake og i morgen får dere litt mer underholdende innlegg fra denne kanten. Kanskje dere får se en sniktitt på premien til Isabelle og de fine taxfree gavene som mamma, pappa og lillebror hadde med seg fra ferien. 

Ha en fin kveld videre!

12 kommentarer

  1. Det var jo ikke hyggelig at den døde.. min døde nettopp også, men var under garanti så jeg fikk en ny! :=) Godt du har B som kan ordne opp! 😉 Klem!

  2. Huff, hadde en lite mental breakdown ifjor da håndtaket på tekoppen knakk slik at all teen falt ned i tastaturet dagen før R1-tentamen… Maskinen begynte å fråde omtrent! Selvfølgelig måtte den på reparasjon på min regning, men heldigvis ble ingenting slettet! Hvis du leverer den ødelagte harddisken til din forhandler så kanskje finner han/hun bildene som er der 🙂 Min forhandler er et geni til sånt!

  3. GOD BEDRING TIL MASKINA? Hvis det finnes noe håp..
    Jeg syns innlegget var mer enn nok underholdene 😉 Finfine bilder fra Gossipgirl joh 😉 xoxo

  4. Alltid kjedelig når dataer krasjer. Spesielt når man mister mange viktige filer. Men da er det godt å ha facebook som du sier 🙂

  5. Tilbaketråkk: 2011 vol. 1 « la Mar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s