London vol. 2

Notting Hill

På lørdag stod Notting Hill på planen, været var ikke så fantastisk så vi vandret ikke altfor lenge, men noe shopping ble det. Her kan du finna allslags ting, alt fra brukte designeritems til retro dekorasjon til hjemmet. Jeg fikk med meg en nydelig kjole fra 70-tallet og et par Christian Dior perleøredobber. Dette er virkelig et utrolig koselig område som er verdt et besøk hvis du er i London. En finner også et marked, men vi kom desverre ikke så langt. Her lønner det deg også å dra tidlig ettersom at folk strømmer på utover dagen.

Sightseeing

Siden vi bare hadde noen få dager så tenkte vi at en sånn buss-sightseeing var en god idé, og det var det, vi fikk sett hele London og alle de typiske severdighetene. Vi hadde planer på kvelden så vi satt faktisk på bussen gjennom hele ruten, men det er nok mye kjekkere hvis en har god tid og kan gå av på alle stopp og oppleve severdighetene.

Helgens høydepunkt var selvsagt EPMD-konserten på HMVforum i Kentish Town. Vi drakk en øl og spiste noen gode nachos på den tradisjonelle The Assembly House, de spilte utrolig mye bra Hip Hop den kvelden og det var et slags preparty der for folk som skulle på konserten. Selve konserten var så sinnsykt bra, først var det DJ, så var det ingen ringere enn Londons egne Rodney P som varmet opp for legendariske EPMD. Kvelden var altså en big hit for vår del, HMVforum var et perfekt lokale og vi nøt mye old school hip hop.

(Kameraet ble igjen på hotellet)

English:

On Saturday we went to Notting Hill, the weather was not that great so we did not walk too long, but we did some shopping of course. Here you can find all sorts of things, everything from used designer-items to retro decoration for your home. I got me a lovely dress from the 70s and a pair of Christian Dior pearl earrings. This really is an incredibly cozy area that is worth a visit if you are in London. One can also find a market.

Since we only had a few days in London we thought that a bus tour was a good idea, and it was, we got to see the whole city and all the typical sights. We had plans in the evening so we were actually on the bus through the entire route, but it is much more interesting if you have a more time to get of and enjoy the sights.

This weekend’s highlight was, of course, EPMD concert at HMVforum in Kentish Town. We drank beer and ate some good nachos on the traditional The Assembly House, they played a lot of good Hip Hop that evening and it was a kind of a preparty for the people who were going to the concert. The concert was so insanely good,  first it was a DJ, then it was none other than London’s own Rodney P who warmed the place up for the legendary EPMD. The evening was a big hit for our part, HMVforum was a perfect venue and we enjoyed a lot of old school hip hop.

(The camera was left on the hotel)

9 kommentarer

 1. Hørtes fantastisk ut! Jeg var i London i fjor i 10 dager, men fikk ikke besøkt Notting Hill, så må nok ta turen tilbake igjen 🙂

  SV: Det var absolutt verdt det! Angrer ikke et sekund 🙂

 2. Så fine bilder.. Notting Hill har jeg lyst å besøke også 😀

  SV: Ja jeg vet 🙂 Heldig eller hva? 😉 Hehehe…
  Vår og sommer gleder jeg meg veldig mye til også. Skal bli så godt det 🙂

 3. Fin fin dag, bare så synd med været, typisk Engelsk!
  Har forresten aldri hørt om noen av artistene nevt :S Er jeg loser?

  Sv/ Jeg håper det, både for deg og for meg 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s