not ok

Dette er ikke en god dag, det kunne vært verre, det er den eneste trøsten. Vi har de aller beste rundt oss, men jeg blir borte litt. Takk til dere som er innom hver dag og legger igjen spor. Det er godt å faktisk tenke på at det finnes gode mennesker der ute, når de ikke fullt så gode greier å snu livet på hode.

65 kommentarer

 1. Om det er den dumme karakteren, så sender jeg like mye omtanke som du sendte meg i går ❤ Vent, det gjør jeg uansett!!

 2. Awe det hørtes ikke så bra ut søta, jeg sender masse klemmer til deg og håper du føler deg bedre ang. ting snarest mulig.

 3. Sv/ Håper jeg og ^^ Vi får se snart om det blir, fingra kryssa. Til og med Steven er skikkelig gira, for vi har bestemt oss for hvilken vi vil ha nå.

 4. oi, uff 😦 hva jar skjedd? haaper alt ordner seg for deg!!! ting maa alltid gaa nedover for det kan gaa opp igjen! (shallow troest, jeg vet, men det er saa sant saa sant)

 5. Nei, hva har skjedd? Skjønner hvis det er privat, så jeg sender deg gode tanker og håper at du føler deg bedre snart. Ta den tiden du trenger, og så gleder jeg meg til du er tilbake igjen.

  🙂

 6. Uff, vi har alle slike perioder, og det er helt ok. Som Jessie J sier; «It’s OK not to be OK» – og det er så sinsykt bra sagt! Vi leserene dine sender deg alle våre beste omtanker og håper det blir fort bra! Du gir oss så mye glede i hverdagen ved å kommentere på våre blogger og inspirerer oss på din egen blogg. Klem!

  1. Dette er ingen dårlig periode, ikke egentlig i alle fall, vi ble dessverre utsatt for noe forferdelig, men skal ikke knekkes av den grunn. Og takk, jeg har kjent på det at når noe slik skjer er det greit å ikke ha det OK. Takk for fine ord søta ❤

 7. huff, håper at alt ordner seg og blir bra igjen så fort som mulig:) sender deg også mange varme tanker ❤

 8. Ååå. 😦 Jeg tenker på deg, Luisa, og sender mange gode tanker til deg og dine! Hver dag kan ikke være en bra dag, husk at vi må oppleve regnværsdager for å sette pris på solskinnet. Håper det går bedre for deg snart, du er en stor inspirasjon for i alle fall meg, og jeg elsker bloggen din! ❤ (Om det måtte være noen trøst.) Du er god! 🙂

 9. Tilbaketråkk: 2011 vol. 2 « la Mar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s