For 27 år siden ble jeg født

20130215-122133.jpg

Hipp hurra for bursdag! Dere forstår at ulykken i går falt (bokstaveligtalt) utrolig ubeleilig for meg. Men greit, siden jeg allerede merker en smule forbedring etter over et døgn hvile så skal jeg ikke klage. Dagen i dag skal feires med kjæresten, vår nærmeste familie og deilig mat. Morgendagen skal brukes på kvalitetstid med min elskede og på å hvile maksimalt slik at Oslo-turen og VBA kan gå som planlagt for meg (fortsett å legge igjen tips!).

20130215-125610.jpg

Tenk at jeg er 27 år, blir skrekkslagen og glad av tanken. Jeg elsker livet mitt nå, jeg elsker alle de fine menneskene jeg har i livet mitt, jeg elsker å leve med verdens beste mann, jeg elsker jobben min og jeg elsker alle de andre tingene som jeg fyller dagene med. Å bli voksen har alltid skremt meg litt, men jeg liker det bedre og bedre for hver dag som går. Hver del av livet må nytes maksimalt, og jeg skal nyte denne delen til det fulleste.

Hurra for meg, og hurra for at jeg har de fineste leserne ❤

30 kommentarer

  1. Hipp hurra hurra hurra x 27 for deg, fineste Luisa! Jeg håper virkelig du får en helt nydelig, fantastisk dag med gode mennesker, gode stunder og alt du måtte ønske deg av presanger. ❤ Det har du fortjent, så flott og fin som du er. 🙂

  2. SV: Takk for det:) Ræva kvalitet på bildene, menmen.
    Gratulerer så mye med dagen!:) – Når du skal til Oslo er jo Høyer(karl johan gt.) et must, med alle merkevarene. Zara i bogstadveien og i KJ gt. MAC har de på glassmagasinet og Acne er også et must;) Lykke til:)

  3. Tilbaketråkk: Hallo 2014! | la Mar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s