Q & A # 3

Her kommer flere svar fra spørsmålsrunden. I dag går det i tur, lesing, trening, tur og mer lesing. Jeg skal selvsagt ha litt mat også innimellom, men dere skjønner tegninga – eksamen. Håper alle har en fin tirsdag!

Karoline:

Q: Hvilken kvinne beundrer du mest på denne jord?

A: Det er selvfølgelig mamman min ❤

Q: Hva er et must i sminkepungen din og hvilket sminkemerke er din favoritt?

A: Jeg greier meg ikke uten mascara og eyeliner, føler meg også alltid freshere med litt foundation og rouge. Hmm, jeg har ikke bare et favorittmerke, jeg har liksom funnet favoritter fra ulike merker. Jeg bruker YSL mascaraen min (Volume Effet Faux Cils), Chanel Eyeliner, foundation og bronzer fra The Body Shop og rouge fra Make Up Store.

Q: Hvor stiller du deg i forhold til pelsdyrnæringen og dyretesting?

A: Jeg er helt i mot pelsdyrnæringen, og jeg er skrekkelig glad for at partiet mitt (SV) har hatt det standpunktet lenge. Jeg forstår at mennesker i steinalderen brukte pels for å holde seg varme, men i 2012 trenger vi ikke det. Jeg syns det er helt forferdelig at dyr blir utsatt for slike grusomheter for vår forfengelighet. Det samme gjelder dyretesting, og jeg har virkelig bestemt meg for å være mer bevisst på at de produktene jeg kjøper ikke skal ha vært testet på dyr. Meldte meg faktisk inn i Dyrevernalliansen forrige uke, noe jeg syns alle andre også burde gjøre – Meld deg inn!

Q: Hvordan er det å ha egen hund?

A: Det er helt fantastisk. I mai har vi hatt Chaplin i 2 år faktisk. For dere som ikke kjenner Chaplin så kan dere lese mer om han og se bilder under kategorien «Chaplin». Det ligger selvsagt mye arbeid og ansvar i å ha en hund. Vi leste utrolig masse før vi fikk han, vi fortsatte å lese etter vi hadde fått han, vi gikk på valpekurs (noe ALLE hundeeiere bør gjøre) og likevel har vi hatt frustrerende øyeblikk vi har sittet som spørsmålstegn begge to, men heldigvis så er det slike ting som går seg på plass, det handler jo bare om å bli kjent med den lille og lage egne rutiner som fungerer. Alt i alt er det som sagt helt fantastisk å ha hund. Man har en veldig god grunn til å være aktiv, gå masse tur uansett vær og man er aldri alene om det. Jeg setter utrolig stor pris på den helsegevinsten som følger med i det å være hundeeier i tillegg til det fantastiske selskapet det er i den lille tassen vår. En viktig ting å huske på før man skaffer seg en hund er at man må ha tid til det, man må ha tid til å kunne gi hunden nok oppmerksomhet, omsorg og ordentlige turer. Vi har en Gordon Setter, altså en veldig aktiv hund, så vi går ca 4 turer som varer i ca 30 min i løpet av en dag. Jeg elsker Chaplin ❤

Nina C.:

Q: Hvor gammel er Chaplin?

A: Chaplin blir 2 år den 17. mars!

Q: Hvor lenge har du og din kjæreste vært sammen?(evt.hvordan møttes dere osv?)

A: Vi har vært sammen i ca 3 år ❤ Det så så lite ut når jeg skrev det, føles egentlig mye lenger. Det skyldes kanskje i at vi har bodd sammen ca like lenge. Vi møttes gjennom felles venner noen år før vi ble sammen.

Q: Hvis du var strandet på en øde øy, hvilke tre ting ville du hatt med deg da?

A: Oi, hater slike spørsmål haha (beslutningsvegring vet du).. Men hvis jeg må velge ting så måtte det vært iPhonen, En tykk bok og en onepiece? Hahaha jeg vil jo ikke fryse! Neida, men hvis du mener tre ting som er viktige for meg så kan jeg vel ha de to første jeg nevnte, men så ville jeg hatt med kamera, det er sikkert veldig masse spennende å ta bilde av på en øde øy.

Q: Favoritt boka di som du gjerne kan lese flere ganger…?

A: Det er faktisk et skuespill, nemlig Romeo og Juliet. Elsker den boken og blar ofte i den bare fordi jeg elsker alle de vakre ordene.

Q: Har du noen “hjertesaker” innenfor politikken som du kjemper for?(f.eks skole,økonomi o.l)

A: Jeg har jo veldig mange hjertesaker som jeg kjemper for, men de sakene som gjorde at jeg engasjerte meg i politikk til å begynne med og som jeg fortsatt brenner for er sosial rettferdighet, kvinnesaken og antirasisme.

Q: Har du noen favoritt plagg som du aldri kaster vekk når du .f.eks rydder i klesskapet ditt?

A: En kjole mamma hadde på seg da hun hadde lillebror i magen ❤ Jeg har aldri brukt den selv, men jeg husker den så godt fra den tiden vi ventet på lillebroren min og da jeg fant den en gang vi ryddet hos mamma så stjal jeg den med meg. Mamma har faktisk også tatt vare på noen kjoler som jeg hadde i oppveksten som jeg likte veldig godt, og som er i ås god stand at de kan gå videre i arv. I mitt eget klesskap så har jeg mange favoritter som jeg sikkert kommer til å ha i mange år, gjerne plagg jeg har investert litt ekstra i. F.eks en blå genser fra By Malene Birger.

Q: Har du noen favoritt årstid? Isåfall hvorfor?

A: Sommer! Fordi det er varmt, eller i alle fall varmere. Jeg liker egentlig alle årstidene og syns det er koselig at vi bor i et land der de er så tydelige, men det er ingen hemmelighet at sommeren og våren for den saks skyld står høyt på min liste.

Q: Hvilke tre tvserier er dine topp 3?

A: Gossip Girl, Home & Away og Friends. Jeg liker så mange serier, men disse må nok være mine absolutte favoritter.

Q: Har du en favoritt matrett?

A: I Norge er det helt klart taco, og i Colombia er det noe som heter Ajiaco.

Musing Of Dee:

Q: Hvilken butikk kjøper du mest klær fra?

A: Jeg måtte titte i skapet mitt og det er ingen tvil om at jeg har mest klær fra H&M nå.

Carina Charlotte:

Q: Hvor høy er du?

A: Er det noe jeg ikke er så er det vel høy, jeg er 162,5 cm over havet og har vært det siden jeg var 13 år.

Q: Hvem er dine stilikoner?

A: Her er det mange å velge mellom! De klassiske damene Marylin Monroe, Brigitte Bardot og Diana Ross er noen av mine favoritter. For å nevne noen fra vår generasjon så må jeg si Beyonce og søsteren Solange som dere ser på bildene under. Jeg har også veldig sansen for Lauren Hill, Mila Kunis, Gillian Zinser og Erykah Badu.

bloglovin

26 kommentarer

 1. Bedre å være liten og søt en stor og stygg, eller hva? 😉 Vi er i samme båt, vi, og det er egentlig en fin høyde, eller hva? :)) Og det med pels er jo sant, så sant. Og det er måten de lager pelsen på som er så fæl!

 2. Nydelige svar 🙂 Liker at du er så glad i familien din, det er så utrolig koselig 🙂

  // Mildt sagt anstrengt kostholdshistorie for mange har jeg funnet ut – både meg selv og flere jeg kjenner. Trist at det skal være sånn, det er jo så slitsomt!
  Så god du er, tusen takk (og takk det samme, kjære Luisa :)) ❤

 3. Og såååå nydelig Chaplin var forresten! Jeg ønsker meg også så inderlig en hund! Har visst hvilken rase jeg vil ha helt siden jeg var liten, og navnet og alt er klart, men har ikke tid til det nå dessverre.. Men eeeen dag så skal jeg ha!! 🙂

 4. SV;hehe,samme her også. Dessuten er det deilig å slappe av med enten te eller kaffe:)
  //Hadde nok ikke turt å sitte på kanten av Preikestolen,men kanskje tittet uten for eller på god avstand:Phehe

 5. Glemte å nevne hvor fantastisk flott Chaplin er:) Heldig du! Mamma sin butikk ligger i fargegaten og heter Kjoledamen:) Det oransje huset!

 6. kvinnesaken og anti-rasisme ❤

  du er god!

  og jeg maa bare si at jeg er kanskje beyonces stoerste fan!!! digger baade hun og solange ❤ ❤

 7. i sooo like what you have to say about fur. i agree 100% with you. it disgusts me when i see or hear about someone wearing real fur. this goes for those canada goose jackets as well. i understand the importance of something like that when traveling to the north pole or antarctica, but norway certainly doesnt get cold enough to warrant the wear of one in my opinion (ok…maybe svalbard…but you know what i mean!) 🙂 im all for fake ones though.

  colombian food is absolutely delicious by the way 🙂

 8. Så fine svar, og så kjempe fint og sommerlig bilde av deg! 🙂 Minner meg om varmere tider! Nydelige Chaplin. En gordon setter ikke sant? 🙂 Gøy at dere har hatt han i to år allerede. Hund er såå trivelig å ha. Drømmer om å kjøpe en bullterier når kjæresten min flytter hjem til Norge etterhvert 🙂

 9. Gøy å bli bedre kjent med deg 😀 Elsker å lese svar fra spmrunde 🙂 Og du er ikke alene om å ikke være høy… hehe. Takk gud for hæler!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s