This is Luisa, part 1

Nå har jeg nesten seks tettskrevne sider med spørsmål og svar. Guri som dere kan grave! Hehe, neida, det var veldig morsomt å svare på spørsmålene deres, og siden det var så mange så vil jeg legge dem ut litt etter litt. Og jeg har selvsagt trukket en vinner av gaven fra Nord Design, den heldige ble Sequin ❤ Og siden dere var så flinke å spørre så ville jeg trekke enda en vinner som får en liten forundringspakke, den heldige ble Nina C

20121028-114506.jpg

Hva er dine sterke sider?

Jeg syns det er så vanskelig å svare på slike spørsmål (kanskje min svake side hehe). Jeg er en engasjert jente og det har jeg alltid vært. Jeg er også veldig empatisk og setter meg lett inn i andres situasjon. Jeg er også en person som setter stor pris på de rundt meg, både venner og familie, og jeg føler jeg er flink til å vise det også.

Og dine svake?

Hmmm.. Ja det sier vel sitt. Jeg er veldig ubesluttsom. I profesjonelle situasjoner er jeg veldig flink til å ta beslutninger, men hvis det handler om å velge hva vi skal ha til middag eller hva jeg skal ha på meg så kan det noen ganger ta litt mer tid.

Hva er det du har oppnådd som du er mest stolt av?

Jeg er veldig stolt over å ha fullført bachelorgraden min, jeg brukte lang tid på å finne ut av hva jeg ville studere, og nå som jeg er ferdig føles det nesten som de siste 3 årene bare har flydd avgårde. Jeg er også stolt over å ha vært vært bystyrerepresentant i den flotte byen min, fra 2007 til 2011 satt jeg som fast representant og siden 2011 og fram til 2015 er jeg vararepresentant. Jeg har også oppnådd mye i mitt liv som kanskje ikke har så mye med prestasjoner, men mer på et menneskelig plan. Jeg er veldig stolt over å være en god storesøster for broren min, jeg vil stille mer opp for han enn det han gjerne ønsker.

20121028-114531.jpg

Hvem er de 5 personene du tilbringer mest tid med?

Kjæresten min er helt klart den jeg tilbringer mest tid med. Så er det vel foreldrene mine, foreldrene hans og broren min. I hverdagen føler jeg ofte at tiden går så fort at vi ikke får sett folk så ofte som vi skulle ønske. Men prøver alltid å tilbringe tid med gode venner også.

Hvilke råd vil du gi til deg selv for 3 år siden?

Jeg ville rådet meg å lære meg masse om trening slik at jeg kunne kost meg med alt jeg vet nå litt før. Ellers vil jeg rådet meg til å spare penger!!! Haha, det rådet skulle jeg vel hatt for mer enn 3 år siden, men det hadde ikke skadet å få det for 3 år siden heller. Jeg har vel også fått det rådet av mange, men av en eller annen grunn så tror jeg at jeg hadde trodd mer på meg selv enn på andre.

Hva er dine største mål nå?

Akkurat nå er mitt mål å finne en god jobb, å kjøpe et hus og bare begynne på det livet som jeg føler blir neste fase. Vi er godt etablerte, nå ser jeg fram til å bli etablert på en litt voksnere måte hvis jeg kan si det på den måten. Ellers har jeg mål om å tro mer på meg selv, rett og slett å våge mer. Og til slutt har jeg et stort mål om å virkelig ta tak i skrivingen min og realisere prosjektet som har ligget i bakhodet mitt i mange år.

20121028-114556.jpg

Om jeg skulle bakt en kake til deg nå, hvilken skulle jeg bakt?

SJOKOLADEKAKE! Er det noe jeg ikke kan få nok av, så er det sjokolade…

Hva er planene dine når du er ferdig utdanna?

Det er noen av dere som har spurt om dette, men hadde dere fulgt med jenter, så hadde dere fått med dere at jeg ble ferdig med bachelorgraden min tidligere i år. Jeg har ingen planer om å ta en master med det første, så planen nå er å finne meg en jobb som er relevant i forhold til det jeg har studert.

Hva ser du mest frem til i Desember?

Alt! Før var jeg mer likegyldig til jul og slikt, men de siste årene har jeg begynt å sette mer pris på denne tiden. Spesielt på alle de fine og koselige stundene med folk jeg er glad i, varmen inne, pepperkakebaking, julepynt og ikke minst at dette blir den første desember på mange år UTEN eksamen!

 Follow on Bloglovin

11 kommentarer

  1. Fine svar! 🙂 Og jeg håper virkelig at du finner deg en jobb snart. Et navn skal virkelig ikke ha innvirkning på søknaden. Jeg har selv jobbet i bemanningsbyrå, og lot aldri slike ting stoppe meg for å ta vedkommende inn på intervju. Uhørt.

    1. Takk for det fina! Jeg håper på det 🙂 Det er jo helt uhørt, det var dama hos Manpower som sa det til meg. Hun har innvandrerbakgrunn selv og hun sa at jeg ble urettferdig behandla, det er en enkel måte å luke bort under utvelgelsen av hvem som skal bli tatt med videre til intervjurunden, det er bedriftene som benytter seg av det. Teit..

  2. Mange fine tanker og planer! Bildene dine er så fine om drømmende=) Og jeg kjenner meg veldig igjen og der derfor ganske enig i de rådene du gir deg selv, hehe. Fortsett og kos deg og smil til livet som du gjør nå!

  3. Så gøy å lese svarene dine Luisa 🙂 Føler jeg blir litt bedre kjent med deg på denne måten 🙂 Du virker som en veldig flott jente!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s