Purple Revolution

For noen uker siden var jeg på en liten shoppingtur og jeg skulle jo vise dere hva jeg hadde kjøpt, men det glemte jeg selvsagt, men bedre sent enn aldri. De freshe armbåndene er fra Bik Bok, settet kostet bare 19 kr eller noe sånn og jeg syns de er perfekte til årstidene som kommer. Genseren er også superfresh, den er fra Daniel Silver sin kolleksjon for Acne og heter Witkin Merino, jeg fant den på 60%, selvsagt måtte jeg slå til! Den er kjempesøt, helt enkel grå genser med et dyp lilla og et lyse gult erme – perfect for spring. Og den siste skatten, Purple Revolution fra Dior. Jeg har vært på jakt etter den perfekte lille neglelakk, helst så dyp lilla som mulig, endelig fant jeg den!

Nå er det endelig fredag, og det skal nytes, men først litt lesing.

Ha en fin dag 

bloglovin

Reklamer

30 comments

  1. Gleder meg til å se genseren på søte:) Den så kjempe fin ut! Vet du om de enda har salg? har et gavekort jeg gjerne skulle fått brukt:) Ha en fantastisk fin helg søte! Og byen vår ser helt nydelig ut med alt det hvite! Ble sååå glad:)

  2. fiiiiiiiiint! digg med shopping 😉

    sv: det gaar litt opp og ned med meg, er vel egentlig mere..hva skal jeg si..situasjonen i livet mitt na som gjoer at jeg faktisk blir fysisk daarlig..men alt ordner seg for snille piker vettu 😉

    stor klem!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s