Luisa Fernanda del Mar

Hva skriver en i sitt første blogginnlegg? Kan starte med å si velkommen til bloggen min! Jeg har lenge tenkt på å starte en blogg, men det store spørsmålet for meg er: Hva slags blogg vil jeg ha? Jeg har altså ikke kommet fram til noe når det gjelder det, men jeg tenkte jeg kunne starte og se hvor det bærer hen.

Jeg tenkte jeg kunne fortelle litt mer om meg selv i et annet innlegg. Men jeg kan fortelle dere at jeg heter Luisa Fernanda, oppkalt etter den romantiske zarzuelaen (en spansk opera) med samme navn. Det er en komplisert kjærlighets historie om en ung kvinne. The story of my life? Haha neppe, jeg er heldig som har min kjære. Min kjære, som var så utrolig snill og kjøpte DVD-innspillingen av Luisa Fernanda til meg da han var i Barcelona rett før vi ble sammen ❤ Jeg må innrømme at jeg har ikke sett hele enda, tar litt tid å venne seg til å se på opera, men selve historien er nydelig.Luisa Fernanda

Ellers bestemte foreldrene mine seg for å slenge på del Mar (fra havet på spansk), på grunn av at fetteren til mamma stjal navnet mitt og ga det til sin datter som ble født 7 måneder før meg.(Memo til meg selv: aldri fortell noen hva du skal kalle barnet ditt før det er født). Men jeg er glad for det, det kan da ikke være mange som heter det, og det er sikkert bare musikkgrupper, kafeer og slikt som har det i navnet, det var en nattklubb i Stavanger som hadde det i navnet, men jeg trenger ikke å irritere meg for det mer, ettersom at den er lagt ned.

Så det var navnet mitt. Ja, og designet er litt random nå, men det er fordi jeg har null peiling på slikt, men jeg har en plan. Så etterhvert blir det andre boller her.

xoxo Gossip Girl (kødda, den var til deg, ja du vet hvem)

Chao

9 kommentarer

  1. Hei babyen min! ❤ gratulerer med bloggen :* Felicitaciones bebe mia! Empezaste muy bien! Te falto contar que del mar, significo para nosotros algo mas… una cancion de Pablo Milanes, describe el mar como lo mas amplio y democratico que existe! y asi eres tu un ser abierto, despierto, incluyente, sin fronteras! Un beso de tu mami! ❤

  2. Tilbaketråkk: Mine svar « la Mar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s