What a night

For ca en uke siden booket jeg en junior suite på Myhregaarden Hotel for å overraske min kjære siden han har bursdag snart. Jeg fikk hjelp av en klassevenninne som jobber der, og det endte med hotellets Love pack som innebar champagne og sjokolade. (Takk Ida!)

Så tenkte jeg at det hadde vært gøy å samle vennene våre siden vi ikke har sett dem på evigheter. Ikke minst siden det var tusen år siden vi hadde sluppet ut håret og svingt på svansen.

Uken gikk og jeg våknet opp lørdags morgen rimelig stolt over at jeg hadde greid å holde alt dette hemmelig så lenge. Chaplin ble levert til foreldrene mine og vi dro inn til byen. Etter å ha handlet litt mat måtte jeg røpe at vi skulle bo på hotell. På rommet ventet en champagne som lovet, og ved siden av stod en liten gullboks med nydelig sjokolade.

Kvelden gikk og etter å ha tilbragt en rolig og romantisk stund på hotellet dro vi for å møte folk på byen. Vi skulle egentlig på en nattklubb som heter Ittepå, men vi endte opp på Gnu. Kan ikke si det var til å forakte.

(Ikke de fineste bildene av meg, men la gå)

Jepp, det stemmer. Selveste Tone Damli Aaberge og Aksel Hennie hadde også tatt turen til Gnu, til glede for mange og selvfølgelig måtte vi ta litt bilder. Og jeg må si at de var utrolig koselige og imøtekommende. Hvis dere leser dette: Håper dere hadde en fantastisk aften i Stavanger!

Kvelden var perfekt, og jeg kan konkludere med at vi har fantastiske venner. Skulle ønske vi kunne se alle oftere, men når vi først samler alle så er det en megahit! Bursdagsbarnet var svært fornøyd med overraskelsen ♥

I går satt jeg og Synnøve og la siste hånd på verket aka eksamensoppgaven som skal leveres i dag.

Ha en fin uke alle sammen!

24 kommentarer

  1. Du skrev du har verdens beste kjæreste, men jeg tror nok du ER verdens beste kjæreste 🙂 Så snill du er.. Og fy så fin du var!

  2. Tilbaketråkk: 2010 in review « la Mar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s