L.O.V.E.

20140222-214442.jpg

En fin lørdag bestående av 3 mila og medaljer, kafétur med fin venninne, innkjøp av maling til barnerommet, familietid og kjærestekos. Livet er ikke spesielt viltert for tiden, men jeg kan love dere at det er spennende nok likevel. Med knappe 7 uker til termin, uten at det gir oss noe svar på når lillegutt i magen faktisk har tenkt å komme, så er det mye som må ordnes og ikke minst mye som går gjennom både hodet og hjertet. Hodet fylles med alt det praktiske, hjertet fylles med kjærlighet, glede og spenning. Om ca. syv uker er vi faktisk en familie på fire. To voksne, en hund og en liten baby.

20140222-214451.jpg

Kulemagen begynner å bli stor som dere ser, men det skulle jo bare mangle. Det er en sterk liten krabat der inne som lar mamman sin kjenne at han tar seg til rette. Pappan får også kjenne sparkingen. Og alle som ser nøye etter kan se at hele magen humper og skifter fasong når det er tid for sprell og fanteri.

Håper alle har hatt en fin helg ♡

12 comments

  1. jeg vlir så glad av disse bildene og av å lese dette ❤ og minnes den tiden jeg gikk gravid… så mye spenning så mye kjærlighet en føler. kos deg i de ukene som er igjen og nok engang du har så uendelig mye å glede deg til 🙂 jammen er du en fin sporty gravid ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s