I vårt eget hus, endelig!

Det er faktisk første gang jeg er lei meg for å ikke ha blogget, jeg har skikkelig dårlig samvittighet. Jeg skulle jo vise dere alt fra fine Paris! Jeg skal selvsagt forsatt gjøre det, men den kabelen jeg fant som jeg trodde var kameraledningen var visst ikke det likevel, og jeg er i en slags trase for tiden så å skrive om noe annet tenkte jeg ikke på. Haha, ja slik går faktisk dagene her.

En liten nyhet fra livet mitt er at vi endelig har flyttet inn i huset vårt! Det føles så fantastisk, endelig begynner det å ligne på VÅRT hus, akkurat slik vi vil ha det. For hver dag som går er vi litt nærmere målet, selv om mye fortsatt gjenstår. Her er en liten sniktitt på tv-stuen i andre etasje, flere bilder kommer etterhvert.

20130930-134735.jpg

Stuen i andre etasje før vi flyttet inn

20130930-134803.jpg

 

Endelig ble det lys

20130930-134923.jpg

Lunt med nytt teppe. Stuebord er på vei, foreløpig funker krakken fint.

20130930-134942.jpgLørdagskveld, kjærestens armkrok og plommer, i vårt eget hus, endelig!

21 kommentarer

  1. Så deilig å endelig ha flyttet inn, føler med deg ang blogging, er jo ikke lett når mye skjer sånn ellers… ser kjempe fint ut,elsket teppet, hvor er den fra?

  2. Oi, det ser kjempebra ut i huset deres! Trapper og synlige bjelker i taket skaper så mye atmosfære, og det virker både lyst og hjemmekoselig – tipper dere vil få det strålende fint!

  3. Gratulerer så masse!!! Så spennende å være på plass i eget hus…! Kan tenke meg dere har mange prosjekter på gang. Har selv bodd i huset vårt i snart 6 måneder, og har ennå SÅÅÅÅ masse igjen før vi er fornøyd! Elsker at det hele tiden er småting man kan gjøre og endre på…! 🙂 Nyt tiden i huset deres!

  4. Tilbaketråkk: Ciao 2013! | la Mar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s