Livet er en dans

Hvis man sier at livet er en dans, tror folk at man mener at livet er lett. Men hvem har sagt at det er lett å danse? Noen blir født med rytmen og balansen, andre strever med å oppnå det samme. Noen med hell, andre uten. Å danse er som å leve. Du skal gjøre ditt beste, og du skal lære nye trinn. Og slik kan det være i livet også.
tumblr_ln2ajuuuEd1qa76wbo1_500_large

Selv om man har noen rundt seg, må man av og til gjøre ting på egenhånd. Det kan være spennende, det kan være gøy, men det kan også være skummelt. Hjertet banker ekstra fort, hendene er klamme, varmen brer seg i pannen. Om noen sekunder står du der, helt alene. Pfjo, det går som regel veldig bra, og hvis ikke, så går det som regel over.
tumblr_lqk8egJ7391qb67gho1_500_large

Er man egentlig helt alene? Selv om du står på scenen med alle lys rettet mot deg, er det noen som tenker på deg, noen som heier på deg og noen som bryr seg om deg. I de fleste tilfellene i alle fall. I livet har man kjærester, foreldre, søsken, familie og venner som er tilstede, alt etter hvor og når. Personer som betyr noe, de som gir styrke og mot, de som er det når man trenger dem aller mest. De er de beste. Og på andre plass kommer en vennlig fremmed hånd som hjelper deg opp hvis du faller.
tumblr_lxvc7dbFt31qgnow4o1_500_large

17 kommentarer

  1. Kjempeflott innlegg, kloke ord indeed. Veldig fin måte å tenke på livet på, og så sant så sant. Nydelige bilder også!

    Sv/ Så flott! Slikt liker jeg å høre, håper det fortsetter slik 🙂 Jeg liker godt å titte innom hos deg også, selv om jeg har vært aaaaaltfor lat til å kommentere!

  2. Kjempe flott og nydelig skrevet. 🙂 Er jo sant det du skriver og jeg liker måten du bruker metaforer eller andre bilder på ting:)

  3. Kloke ord:-) Savner kommentarene dine på bloggen min 🙂 setter så stor pris på tilbakemeldingen din.

  4. Er enig med deg. Har tenkt mye over akkurat dette selv. Og kommet frem til at ja, man er nervøs, man er klam i hendene, man har sommerfugler i magen – men av og til er det så verdt det å prøve likevel. Det verste som hender er at du faller på rumpa, og det er alltid noen der for å hjelpe deg opp igjen.

  5. Tilbaketråkk: Hallo 2014! | la Mar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s