Maya

20130108-131129.jpg

Maya er en jente som vokser opp i Berkeley, California. Der bor hun med sine besteforeldre som hun er svært knyttet til. I tenårene opplever Maya og familien hennes noe som snur hele tilværelsen på hodet og vi får et innblikk i noen turbulente år, en flukt og en drømmende tilværelse.

Mer skal jeg ikke si om handlingen i boken Maya av Isabel Allende. Jeg ønsket meg boken til jul og etter alt julestyret var over flyktet jeg flere timer daglig inn i Mayas univers. Jeg leste et sted at dette er en bok som gjør at folk kommer på jobb med mørke ringer under øynene fordi de ikke greier å legge den fra seg, og jeg kan skrive under på det. Etter sene kvelder med lesing er døgnrytmen min helt katastrofe og jeg jobber med å rette den opp.

Boken er sterk og spennende. Man blir helt oppslukt av handlingen og bekymringen for at det skal gå bra med Maya når livet er som verst for henne. Dette er en typisk Allende-historie full av følelser, sterke personer, en historisk undertone, humor og spenning. Vi har godt av å se livets mørkeste sider, at de eksisterer, og det får vi her. Men vi får også se enorm kjærlighet som i bunn og grunn er det viktigste i historien. Jeg vil anbefale Maya av Isabel Allende på det sterkeste.

I dag skal jeg kaste meg på neste bokprosjekt, og det er mange i vente.
Ha en fin tirsdag alle sammen ❤

PS: Jeg tester nytt design på bloggen i dag, hva syns dere?

21 kommentarer

  1. Gleder meg til å få mer tid til å lese. Det har ikke blitt mye tid til det i det siste. Fin bloggen din er blitt forresten 🙂

    1. Ja, kjenner til det. Har lest flere bøker de siste måneden enn jeg gjorde da jeg studerte. Du får bare være litt tålmodig 😉

      Takk! Jeg er fortsatt veldig usikker, det er jo noe helt annet, men jeg skal prøve en liten stund til før jeg tar en endelig beslutning 😉

  2. Hmmmm… håper du får litt søvn igjen 😉 Neida, superbøker er digge, altså! Og jeg liker designet!! Det er noe HELT nytt, iallfall!

  3. Først og fremst :elsker designet! Boken har jeg vært nysjerrig på og skal vurdere å plukke med meg den hjem fra jobb etter jeg har lest de X antall bøkene jeg har hamstret med meg hjem.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s