Vixen Blog Awards

Flere har sikkert fått med seg at nominasjonsprosessen til Vixen Blog Awards er i gang, så da håper jeg dere er i gang med å nominere favorittene deres. Nominasjonen stenger 15. november så det er altså bare noen få uker igjen, og da tar en jury over og velger ut de bloggene de mener fortjener å være med videre til semifinalen.

Semifinalistene skal være klare 1. desember. Det er 10 semifinalister i hver kategori, det vil si at det er nærmere 100 bloggere som vil bli nominert til Vixen Blog Awards! Bare det å komme til semifinalen er i seg selv en liten seier, da det tidligere år har vært over 5000 nominasjoner.

Nå er det på tide å få leserne til å stemme på deg og at akkurat DIN blogg skal stikke av med seieren i din kategori. Det er kun lov å stemme en gang på sin favoritt, så det gjelder å få så mange forskjellige stemmer som mulig. Semifinalen stenger 15. desember og nå skjer det ikke mer på nesten en måned for nå skal juryen gå gjennom en siste gang og gi sine poeng, også er det jo jul og nyttår som skal feires i mellomtiden også.

Finalen settes i gang 10. januar og da er det kun 5 blogger igjen i hver kategori. Nå skal vi gjennom en siste runde med stemmer fra publikum før vi avslutter prosessen 1. februar. Så er det bare å krysse fingrene og vente i spenning på at finaledagen skal komme og du skal få vite om det er nettopp deg og din blogg som stikker av med en pris i Vixen Blog Awards 2012!

Vixen Magazine (guiden til VBA)

Så da er det bare til å sette i gang! Jeg skal bruke dagen til å nominere mine favoritter. Dere finner nominajonsknappen i sidebaren på vixen.no.

Ps: Alle som nominerer er med i trekningen av et Canon IXUS 510-kamera!

Follow on Bloglovin

8 kommentarer

  1. Ja, det er wedges, så bra du likte de. Syns selv de er ganske så kule 🙂 Så flink du var som gikk med bøsse, en bra sak. Har ikke stemt eller nominert noen ennå, men jeg får vel kanskje gjøre det jeg også 🙂 Og tusen takk for så mange fine tilbakemeldinger du kommer med. Du er fantastisk 🙂 ha en fin dag.

  2. Det visste jeg faktisk ikke, men nå må jeg inn å nominere. Har jo definitivt en del favoritter.

    SV: Imponerende med høygravide som trener slike ting som capoeira! 🙂 Crossfit kan nok bli en utfordring etterhvert som magen blir større, men akkurat nå er det nesten som før!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s