The party goes on!

Selv om bøssebærerne har levert inn bøssene fulle av sedler og mynter så er ikke festen over, TV-aksjonen fortsetter på NRK 1 med musikk, reportasjer og masse mer. Og de som ikke fikk gitt et bidrag tidligere i dag, har fortsatt muligheten til å gjøre det ved å ringe inn til telefonpanelet (som btw er fullstappet av freshe kjendiser og engasjerte mennesker).

Har dere forresten hørt på p3 i det siste, der har de nemlig hatt P3-aksjon siden torsdag. 4 radioverter, 80 timers sending, kule gjester og fine samtaler. De samler inn også inn penger til Amnesty gjennom auksjoner og SMSer, se livesending og les mer på P3.no.

For oss er det på en måte festkveld, folk har pyntet seg og er på tv, intervjuer andre. Men de reportasjene vi får se er reelle, de er sterke og vonde. Det er derfor det er så viktig å bidra. Og det finnes så mange måter å bidra på, jeg liker det!

 Follow on Bloglovin

5 kommentarer

  1. Superduperfint!!! HURRA! ÅH – det er så fint å se så mange engasjerte sjeler! MEnneskeheten er ikke fortapt enda! Og runden min gikk finfint! Alle ga litt, og de fleste ga MYE, hurra 😀 Det ALLER beste, var at mange hadde sittet å venta på meg!

  2. Du er flink som stiller opp som bøssebærer! Jeg hadde dessverre ikke tid til å gjøre det selv, men fikk heldigvis donert litt penger likevel 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s