There is no greater agony than bearing an untold story inside you

Det sa den fantastiske Maya Angelou, og jeg kjenner meg igjen. Etter mange måneder med skrivetørke har det endelig løsnet, jeg har begynt å skrive igjen. Jeg har så mange ord, så mange historier som verker etter å bli skrevet. Og når de uten forvarsel dukker opp så kjenner jeg et intenst behov for å notere de ned. Jeg har for lengst lagt fra meg vanen av å ha en notatbok i veska, så i disse dager har iPhonen vært min redning. Jeg skal helt klart skaffe meg en ny notatbok, det er ingenting som måler seg med å skrible for hånd.

Skrivetørken har lagt sitt preg her også. Jeg husker hvordan bloggen min var før, de som har fulgt meg lenge husker det kanskje de og også. Jeg skrev om inspirasjon, drømmer og kjærlighet. En liten ting kunne utløse skrivetrang, og igjen satt jeg med kanskje et lite avsnitt eller flere sider. Antall ord betydde ikke noe, bare jeg hadde formidlet det jeg ønsket. Det var ikke alt som havnet her på bloggen så klart, men jeg husker at den likevel bar større preg av et skiveelskende menneske.

Jeg vet hva som tok knekken på skrivelysten. Studier og andre plikter. Ikke at jeg ville vært foruten dem, studier er verdifulle og de andre pliktene har gitt meg nyttig erfaring. Nå som studiene ikke opptar så mye hjernekapasitet merker jeg at hjernen fylles opp med masse annet, og jeg liker det!

❤❤❤

Follow on Bloglovin

20 kommentarer

  1. Det er så godt når slikt løsner, og man blir full av inspirasjon igjen. Håper du deler noen av tankene og historiene dine her!

  2. så bra at det løsning og at det er masse som du vil få skrevet 🙂 jeg merker selv at det har løsnet litt hos meg i det siste også. jeg mistet litt blogglysten da jeg mistet kamera mitt i fadderuka, så ødla jeg det nye og nå har jeg endelig et nytt et. Føler meg naken uten kamera når jeg er en blogger. 😛 Eller har jeg vært lite lysten på å skrive blogginnlegg, nettopp fordi det er mye med skolen. 🙂 Jeg gleder meg til å få skrevet ned alt jeg har planer om inne i hodet mitt. Jeg ser fram til at det kommer flere innlegg fra deg også, søta.

  3. Kjenner følelsen. Av og til kommer den klassiske skrivetørken og man kommer sjeldent utenom den en gang i blant dessverre. Likte veldig godt sitatet forresten 🙂 Fant dessuten ut av hvordan man får weheartit-bilder på blogg så tusen takk for at du satt i gang litt brainstorming der.

  4. Det er noe VELDIG kjent der!!!! Når man har supermye å gjøre, har man jo nesten ikke tid til å tenke heller. Så da er det ikke så rart at Athenerne fikk andre til å jobbe sånn at de selv kunne filosofere!

  5. Så bra!! 🙂 Alltid kjekt når man kan få den go` følelsen tilbake. Og du har jo alltid hatt så mange fine flotte og reflekterte innlegg. Hurra for mer sånn!

  6. Tilbaketråkk: 2012 vol. 3 | la Mar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s