Blåsbortdag

20120906-130035.jpgI går var det den perfekte dagen til å ha på seg en luftig bluse. Bomberjakken er en favoritt, den kan gjøre et hvert antrekk litt tøffere. Og sorte bukser, ja det slår aldri feil. Jeg liker faktisk buksene på Cubus. Nå skal jeg drikke opp teen min, håper den varmer meg. Leiligheten er så kald i dag, kanskje vi må skru på ovnen igjen etter måneder uten elektrisk varme.

❤❤❤

Follow on Bloglovin

19 kommentarer

  1. Fine du! 🙂 Og her lukter jeg at de under meg fyrer i peisen 😉 Er tydelig at det er en ovn som ikke har vært brukt på en stund. Jeg har tenkt noen t-lys og satser på at det gjør susen. Vi er jo bare i September enda, og jeg nekter litt for at høsten er på plass.. sånn bortsett fra at regnet bøtter ned her i Bergen.

  2. Fina!! Eg og liker buksene til Cubus, har svate jeans derifra eg og 🙂
    Uff ja, vi har skrudd på varmepumpa igjen, og eg sitter under teppet i skrivende stund med tekoppen ved siden av meg, kaldt og surt ute.. håper du får ein fin fredag!

  3. Har skrudd på varmen for lengst:P hehe. er skikkelig frysepinn. Og ja, var med på et hårshow:) Tok desverre ikke så mange bilder. Men skal være med på noe lignende igjen neste helg. Skal prøve å få noen bra bilder derfra:) Ha en strålende lørdagskveld:D

  4. Du er nydelig i blått! 🙂 Tror jeg må begynne å drikke te igjen, er så frossen for tiden – heldigvis har jeg litt igjen av Pukka-teen jeg fikk fra deg 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s