God påske!

 

Disse dagene før påsken ble plutselig veldig travle og tiden gikk plutselig veldig fort. Nå er påsken rett rundt hjørnet og jeg har bestemt meg for å ta en liten ferie fra alt, dermed blir det stille her fremover, men frykt ikke for jeg kommer tilbake etter påsken. Og da skal jeg blant annet skrive om mine erfaringer om å trene med pulsklokke og masse mer. Jeg vil takke dere for at jeg har verdens fineste og beste lesere, dere gjør meg så motivert og glad med alle de fine kommentarene dere legger igjen 

Ha en superduperfin påske!

bloglovin

30 kommentarer

  1. Gleder meg til å lese om pulsklokkeerfaringen din! Er helt grønn på det, og har ikke orket å gjøre research på egenhånd 🙂 Kos deg masse med påskeferie!

  2. Kooos deg med helg og påske fina! Jeg lurer på tre ting etter å ha sett disse fine bildene av deg: Hva er din favoritthårstil (syling du bruker, helstehale for eks), har du hatt mange ulike frisyrer, og favoritt hårpynt?=)

  3. Høres kjempedeilig ut med helt fri 🙂 Godt å legge vekk PCen litt! Kos deg hvert fall MASSE 🙂 Så ser jeg frem til vi snakkes igjen 😀 Klem!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s