A dogs life

Dere hadde helt rett, i går ble Chaplin 2 år. Dette bildet ble tatt da vi hentet Chaplin i Dalsbygda, det lille deilige vesenet krøllet seg sammen og sov på fanget mitt hele turen hjem. Og etter 15 timers kjøretur (med mange tissepauser så klart) var lille skatten vår veldig bilvandt og veldig knyttet til oss, og vi til han. Siden den dagen har vi hatt mange fine stunder sammen. Det er noe helt eget å være hundeeier, og jeg har alltid fått mange ulike spørsmål rundt dette temaet, mange lurer spesielt på en del ting før de skal ta steget og skaffe seg en hund. Så jeg tenkte dette var en fin anledning til å la dere spørre om ting som har med hund, hundehold, hundeoppdragelse osv.

Spør i vei så skal vi svare!

bloglovin

19 kommentarer

  1. Har ingen spørsmål, men vil bare si: NYDELIG bilde! Skulle nesten ikke vært lov! Seeee det lille valpeansiktet a ❤ Åh!
    Håper du har en fin søndag, søta!

  2. Åh, sååå nydelig han er 🙂 Kjenner igjen når vi var å hentet snehvit ofr 2 år siden, og vi hadde en kjøretur på drøy 4 timer hjem. Hun lå å sov hele turen og var bare så tillitsfull og søt ❤ Gratulerer til lille nudlingen ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s