Cool Chicks

Siden kroppen min ville streike i dag så blir det en del musikklytting og disse to råe damene er noen av mine favoritter. Selv om kroppen ikke vil hoppe og danse akkurat nå så får humøret en grei oppsving. Og det skader jo ikke å komme med litt musikktips på en grå og regnfull tirsdag. Håper dere liker og at dere har en fin dag 

 

bloglovin

27 kommentarer

  1. Æsj, kroppen min er likedann i dag.. er så lei av å ikke føle meg helt i form, men heller ikke direkte syk! Synes regnet bør gi seg snart..hadde jo så fint vær i helgen! Ønsker deg en fin dag 🙂

  2. Takk for musikktips Luisa! Håper formen blir bedre!

    SV;Samme her også:) Husker at jeg fikk filmen på VHS når den kom ut og etter det har jeg og søsteren min sett den maaaange ganger. Nå har vi jo filmen på DVD:)

  3. Liker M.I.A veldig godt ❤ Og du, jeg håper formen din er bra igjen? Selv har jeg hatt en litt grå dag, uten at jeg aner hvorfor! Bare mindre mot enn vanlig, og kortere lunte;)

  4. Åh, kjenner igjen DEN følelsen. Kroppen spiller ikke helt på lag denne uken hos meg heller. Men, man får jo bare slappe av og ta litt pause 🙂 Bra sangtips! Bare å komme med flere, ettersom jeg er litt lei min musikk om dagen 🙂 Ha en fin dag!

  5. Tilbaketråkk: 2012 vol. 1 « la Mar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s