Waiting For Spring

Jeg kjenner at inspirasjon for det meste blir litt vanskeligere å finne når været er grått og kaldt. Snøen var borte og isen på bakken hadde smeltet, jeg trodde vinterværet var over og at våren var på vei. Men i går begynte snøen plutselig å dale, alt ble nok en gang hvitt. Egentlig syns jeg det er helt greit med snø, det er jo ganske fint. Det hvite sløret holdt dessverre ikke lenge, og nå har det for lengst regnet bort. Det er surt, grått og kaldt. Flaks for meg så har jeg hatt min dose turer og slikt i dag, nå skal jeg bare sitte inne resten av kvelden. Ikke alene så klart, men med HMS-litteraturen min.

Håper mandagen deres er fin!

bloglovin

25 comments

  1. Blææ…sånn er været i Bergen også. Ikke gøy i det hele tatt 😦 Men vi får tro at våren nærmer seg..litt iallefall.

  2. Trodde også at våren var her for noen uker siden, for da hadde jeg til og med på meg converse, men så snudde alt og nå er det bare trasig.. Hadde vært fint med enten vintervær eller vår 🙂

  3. Kjedelig med grått og trasig vær ja, det påvirker humøret mitt også. Jeg er så klar for vår!

    Sv/ Å dyrke egen personlig stil er jeg helt for, og alle skal få kle seg slik de selv vil. Å kle seg for seg selv er vel det som er viktigst.

  4. Vakre bilder – gleder meg til våren eg og. Her er det kjempemasse snø, snødd dei siste 5 dagene.. men i dag tidleg kvitra ein liten fugl så lystig utenfor vinduet, så då følte eg at det var litt vår likevel:)

    Håper tirsdagen din blir fin!

  5. Min inspirasjon er også helt borte for tiden. Håper det endrer seg når jeg ankommer London imorgen, blir kanskje meget ulykkelig hvis jeg ikke finner noen nye flotte plagg som kan gjøre hverdagen lysere hihi.

  6. Så fine bilder! Du er ikke den eneste som venter på våren 🙂 Føler meg også lett uinspirert i trist vær, så det skal ble deilig med lys, varme og sol 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s