Lørdagsgodt

We❤it 

Endelig helg, det er nok flere enn meg som har gledet seg til det, jeg må selvsagt lese litt, men jeg skal også kose meg, slappe av, trene og i morgen skal jeg spise kake og feire mine 26 år med familien min. Håper helgen deres blir fin og at dere nyter den.

Happy saturday!

bloglovin

Reklamer

23 comments

  1. Gjett om jeg har gledet meg. Helg er alltid fine ting! 🙂 Nyter den så godt jeg kan. Og med alt det smågodtet så må det jo bli bra… bolle har jeg iallefall spist!

  2. Herlige bilder, as always. No er det at for lenge sida eg har spist makroner, når eg blir frisk igjen skal eg prøve å bake det!! Kos deg med kaker og familiesamling i mårra 🙂 Ha ei god natt!

  3. sv: Ja, det er veldig slitsomt for hodet og tankene i blant. Kjenner at jeg er veldig sliten i hodet etter jobbhelgen nå, men er godt å vite at jeg har hjulpet noen også:)

    Jeg skal ikke ha dette yrket for resten av livet selv, men som du sier så er det en utrolig lærerik og givende jobb å ha ved sidenav studiene. 🙂

  4. Så koselig, håper helgen din har vært helt fantastisk søte:) Og du er så flink som leser! Ønsker deg vertfall lykke lykke til på eksamen din:) Også håper jeg du får en fantastisk fin feiring idag!

    1. Nei, dessverre hehe. Det er kanskje derfor jeg kompenserer med å sikle på alle disse herlige bildene. Jeg er langt fra husmormateriale, men hvis jeg først baker så går det som regel veldig bra, og jeg syns det er koselig en gang i blant, spesielt til jentekvelder og slikt 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s