Some of this and some of that..

Nå kom jeg nettopp hjem fra årets første treningsøkt. Sist jeg trente var 31. desember så jeg har ikke dårlig samvittighet i det hele tatt. Formen har vært litt skral de siste dagene, 1. januar var jeg naturligvist sliten, men både i går og tidligere i dag har jeg vært slapp og dårlig. Men siden jeg ikke følte meg litt bedre i kveld så tok jeg sjansen på en økt, og det gikk heldigvis fint. Nå merker jeg at jeg er superklar for nye øvelser og ny musikk. Så jeg får bestille meg en tid med veileder og oppdatere spillelisten. Hvis dere har noen tips til det ene eller det andre så fortell gjerne.

Jeg har fått litt spørsmål de siste dagene som jeg tenkte jeg raskt kunne svare på. Det er ikke noe stort, men greit å svare ordentlig når dere lurer på noe. 

Smykket

Flere har spurt hvordan jeg fikk det til, og det skal jeg si dere, det er veldig lett. Jeg plukket ut to neglelakker som jeg liker, og så bare lakket jeg de steinene som jeg ville lakke. Vips så har du et unikt smykke. 

Almanakken

Jeg bestilte min almanakk hos Personlig Almanakk, vet at det finnes andre sider, men da jeg i min tid skulle bestemme meg falt jeg på denne siden, tror den var rimeligere enn andre jeg så på. Det er enkelt å lage almanakken, man kan velge hvordan baksiden og forsiden skal se ut, man kan velge størrelsen og man kan velge innholdet og farger. Tror det er tre ulike størrelser å velge mellom, jeg har medium. Her kan man ikke ha personlige bilder inni, men selv har jeg ikke behov for det. 

Nyttårsfeiringen

Den var superduper! Vi var en veldig fin gjeng samlet hos noen venner, vi spiste en deilig kalkunmiddag, drakk litt av hvert, spiste en farlig god gulrotkake, sang, lo og tullet hele kvelden. Selv har jeg aldri hatt spesielle tradisjoner på nyttår med venner, jeg har alltid vært med familie, så stresset med å gå på fest osv. Første nyttårsaften med kjæresten var vi i Colombia på ferie, men de to siste årene har vi feiret med venner. Han og hans barndomskompiser har feiret siden de var teens, og gjengen er selvsagt utvidet med nyere venner og kjærester. En veldig fin gjeng som gjør nyttår til en av de beste kveldene i året. Jeg er jo veldig familiekjær så det er klart jeg ringer til mamma og pappa ved midnatt. Og Chaplin feirer nyttår med dem.  

Ser dere forresten at alle bildene har samme bakgrunn? Vi har fått ny sofa, den er så fin og god, hvis jeg kunne, ville jeg sittet i den hele dagen lang. Neida. Joda.

Hvis dere lurer på noe mer, så spar på det, jeg skal snart ha spørsmålsrunde. 

God natt!

bloglovin

Reklamer

42 comments

 1. Hei søte deg! :- ) Håper du har hatt en fin juletid og en kjekk nyttårsaften, og ikke minst en fin start på 2012 ❤

  Du jeg lurer på noe når det gjelder almanakken, har så lyst å lage min egen. De er jo så fine! Men når jeg skal lage den så får jeg bare til å ha ett bilde foran og bak? Hvordan gjorde du det? :- ) Og fikk du også opp "ops ops ops ikke bra i det hele tatt" når det gjaldt bildekvaliteten? haha. Skjønner ingenting jeg 😉

  klem

  1. Hei søta! Håper du har hatt en fin jul 🙂 Og godt nyttår! Koselig å få livstegn fra disse kanter 🙂

   Jeg har laget bildekollasjer på picnik.com, jeg laget 4 stk til den nyeste almanakken. Og ja, tror det stod at bildene kunne bli kornete, men jeg brydde meg ikke hehe. Resultatet ble uansett bra 🙂 Lykke til!

   1. Ah ok, tusen takk! 🙂

    Hehe ja er ikke alltid like ivrig på å kommentere, men som regel skyldes det at jeg leser daglig bloggene med iphonen min 😉 Uansett så er jeg iallfall innom deg! 😀 Ha en fin dag!

 2. SV; Luisa: Det blir nok mulig å se arbeidet mitt etterhvert i og med at det skal ut på nettet osv, jeg skal gi beskjed! 🙂 Skal du på Madla sier du? Kanskje vi sees!

 3. Åå, så kreativt – smykket blei jo kjempefint og heilt unikt, love it! 🙂
  Eg har samme almanakk, digg at ein kan designe den sjølv – elsker den!

 4. Har en slik almanakk selv, og kan ikke leve uten. Jeg er så sær om hvordan almanakkene mine skal være. Jeg må ha radene slik som oppstilt i den du har (med dagene på rekke bortover, og selve planleggingen nedover). 😛 Også er de så fiiine!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s