Life. Again.

Det første jeg tenkte når innlegget var lagt ut var «Herregud, hvorfor gjorde jeg det? Jeg trenger vel ikke å dele alt med hele verden», men den tanken gikk heldigvis over litt etter litt. Det er jo ikke alt jeg deler på bloggen, jeg har aldri vist et bilde av kjæresten min selv om jeg skriver om han ofte. Heller ikke av broren min eller vennene mine. Bare av den ene bestevenninen min og kanskje gamle bilder av meg sammen med mamma og pappa. Og det er jo ikke slik at jeg bretter ut hverdagen min heller. Jeg bestemte meg uansett for å la det stå, kanskje like greit å ta brodden på litt vanskelige ting i blant. Livet mitt er faktisk ganske bra, jeg føler meg utrolig heldig hver eneste dag for det fine jeg har. Men jeg, som alle andre, har nedturer og møter utfordringer. Som dere andre som blogger vet, så hjelper det noen ganger å skrive ting ned, dele det med andre, og hvem vet, i bestefall så er det kanskje til hjelp for noen andre. 

 bloglovin


22 kommentarer

 1. Leste akkurat det forrige innlegget. Mammaen din er en klok kvinne. Nok psykiske og fysiske belastninger på deg for en lang, lang stund. Legg stresset bort, og ha en super avslappet og koselig førjulstid og juleferie. Det høres ut som du har gjort et riktig valg.
  Vær stolt over hvor langt du er kommet!

  Stor klem 🙂

 2. Akkurat! Jeg er stolt av deg som tør å dele – det er skummelt, men i det store og det hele så er det godt for kropp å sjel. Å få det skrevet ned, å vite at andre VET ting, som egentlig er skummelt og trist å åpne seg om.

 3. Lesere setter stor pris på litt personlige innlegg, da får de bare bli enda bedre kjent med den flotte personen du er ❤
  Masse klemmer! Du er den beste!

 4. Syntes det forrige innlegget var veldig fint skrevet. Personlig, men samtidig tilbakeholdent, siden du helt klart har hatt det vanskelig av grunner som ikke vi nødvendigvis har noe med.

  Det er dessuten lov å ikke ta alt med en gang. Man må bare gjøre alt i sitt eget tempo og ikke presse seg selv for hardt, for da blir det i vært fall ikke noe bedre. Håper du klarer å senke skuldrene litt mer, at du klarer å distansere deg fra det som skjedde og at du får en fantastisk juletid med familie, kjæreste og venner. Alt til sin tid 🙂 Klem

 5. Du er fantastisk Luisa! Jeg tror du har gjort noen gode valg:) – Med å høre på mamma&kroppen din og utsette eksamen, og med hva du deler på bloggen!
  Tror det kommer til å bli mye bedre etter jul:)

 6. Leste innlegget du skrev, og syns det var tøft av deg å dele det:-) Da blir vi litt bedre kjent med deg, mer personlig. Og noen ganger er det bare deilig å få det skrevet ned, ut av systemet ved å sette ord på tanker og følelser. Du virker som en fantastisk jente!

 7. Har fulgt bloggen din lenge nå og har ikke fått med meg dette før du skrev det nå. Du virker jo alltid så glad, syns jeg! Håper uansett at alt er bra med deg og at du har det fint med deg selv 🙂

  Ville forresten også si at jeg ikke er på notre lenger. Er tilbake på blogspot.http://long-red-hair.blogspot.com/ Du var jo stadig inne å kommenterte på min gamle blogg og det syns jeg var så koselig å vite at noen er innom. Håper du vil fortsette med det 🙂
  Klemmer!

 8. Herlig bilde:)
  Jeg skrev vell egentlig min respons på dette i et annet innlegg jeg, men sier det igjen; Viktig å ikke dele alt, men bare det man har lyst til:)
  Jeg ble imidlertid virkelig giret på å se et bilde av kjæresten din:)
  haha, har bloggen min et par ganger… Men tror jeg max har strevet om han 4 ganger på nesten 2 år:p hahah!

 9. SV;Takker:) Har veeeldig lyst å kjøpe cden Jarle Bernhoft ,men har satt den opp på ønskelisten min.hehe.
  Så jeg må nok smøre meg med tålmodighet:) hehe

 10. Tilbaketråkk: 2011 vol. 3 « la Mar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s