Ventetid

Nå er ventetiden her, det første lyset er tent (sammen med mange andre lys) og hjemmet er pyntet til jul. Det blir ekstra koselig med engler, nisser og røde hjerter rundt omkring, nesten sånn at jeg gruer meg til nedturen kommer og alt skal pakkes bort atter en gang. Men nå skal det nytes. Spesielt siden været ute ikke er noe å skryte av. Til og med Chaplin verger seg for lange turer, han gjør det han må så vil han hjem igjen, forståelig nok. Mine tanker går til dem som er berørt av uværet på verst tenkelig måte. 

Får jeg lov å skryte litt? Tar det som et ja. Må nemlig gi noen stjerner til kjæresten. Dere husker kanskje at vi skulle feire bursdagen hans litt i helgen med en datenight i går. Siden formen har vært skral i det siste og Berit herjet fælt, bestemte vi oss for å heller spise hjemme. Han tok styringen og stelte i stand et deilig biff-måltid, og så toppet vi det hele med Hodejegerne som var utrolig bra og spennende. Fin kveld med andre ord 

bloglovin

25 kommentarer

  1. Så koselig du har gjort det!! 🙂 Og kjæresten er det lov å skryte av!! 😉
    Håper det går greit med lesingen.. Jeg har litt panikk 😉
    God klem ❤

  2. Koselig 🙂 Det er storm og regn i oslo så det er ikke akkurat mye som minner om jul bortsett fra på treet på skolen da. Nå minnet du meg på at jeg må få ut fingeren å få sett Hodejegerne.

  3. Heldiggris! 🙂 Savner kjæresten når han er borte, spesielt i disse adventstider 😉 Men kanskje like greit å få fred og ro når eksamen nærmer seg (nesten tirsdag! – grøss og gru!)

  4. Åh, så koselig, høres ut som en fin kveld ❤ Hodejegerne er kjempebra! Deilig å pynte til jul, holder faktisk på med rengjøringen i skrivende øyeblikk – neste er pynting. Elsker det!! Men det er så kjedelig når det er så brått over 😦 Men vi får nyte tiden som er nå!

  5. Tilbaketråkk: 2011 vol. 3 « la Mar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s