Black Friday

Bokstavelig talt for min del, slik ser jeg ut i dag. Dette er den nye genseren fra By Malene Birger. Nydelig, enkel og myk. Den er 100 % ull så selv om den er tynn og lett så passer den perfekt til denne årstiden, og den blir tusen ganger finere og mer spesiell med silke-rygg. I kveld har jeg også øvd meg på å gå med høye hæler, vi er jo på vei inn i årets festsesong, kan trygt si jeg er ute av trening etter 5 mnd og med en halvvond ankel. Peace out, nå skal min kjære og jeg kose oss med jordbær dekket av sjokolade.

Ha en fin fredagskveld alle sammen!

bloglovin

36 kommentarer

 1. Den genseren er så fin! Vi ble veldig fort utsolgt for den på jobben min, så jeg rakk aldri å sikre meg en i min størrelse.. Heldige du!

 2. Så søte sokker du har 😀 Fin du er forresten 🙂

  // Hehe, kan godt hende. Er litt chill når det kommer til alt fettet da, så får håpe jeg ikke tar skade av det som så mange tror 🙂

 3. Kjempefin genser ja =D Var den dyr? Mmm har de virkelig jordbær på denne tida? Du er fin i sort! Det blir ikke trist og mørk sort, men sexy sort;)

  1. Takk snille du, jeg elsker sort 🙂 og jeg elsker genseren. Litt dyr var den ja, med 30% avslag kostet den i underkant av 1400,-
   Jeg fant jordbær på ICA’en i nabolaget, de var ikke superdupergode, men funket greit når de var dekket av sjokolade.

 4. Tilbaketråkk: 2011 vol. 3 « la Mar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s