Lørdagsgodt

 We❤it 

Jeg skulle gjerne vært så flink at jeg kunne lage slike fine blåe macaroner på pinne, var de ikke søte vel? Håper dere har en fin lørdag! I kveld skal jeg ut å spise med jentene i klassen, en siste festlig kveld før eksamenslivet tar helt av. Jeg har egentlig aldri gått inn i et helt ensidig ensidig eksamensmodus, det ligger ikke helt for meg. Jeg er mer en som jobber masse i ukedagene, men i helgene pleier jeg å kose meg litt selv i eksamensperioden. Ikke sånn hard festing, men noe godt i glasset med godt selskap unner jeg meg selv da. 

Ha en nydelig lørdag videre!

bloglovin

Reklamer

11 comments

  1. De var utrolig søte ja:-) Er litt lignende deg tror jeg, leser og jobber hardt i uka og koser meg i helgene. I uka er det null tv, så da får vi tid til masse lekser her i huset:)

    Ha en nydelig lørdagskveld, koselig med middag ute!

  2. Det er absolutt viktig at du unner deg noe sånn innimellom også 🙂 Trenger ikke være hardfylla nei. Hehe. Håper lørdagen din er super.

  3. Jeg tror det er lurt å gjøre det slik, for det kan umulig være lurt å arbeide hardt hver eneste dag i flere uker. Selv har jeg første eksamen på en mandag, så neste helg er unntaket 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s