Fra hytteliv til konkurranseliv

I helgen har vi vært på hytten igjen, derfor har jeg vært litt fraværende. Skulle gjerne sagt at vi har slappet av og ladet opp til en ny uke, men det har vi ikke i det hele tatt. Vi har jobbet fra morgen til kveld, men vi kom i mål med en del og det er det viktigste. Vi har likevel hatt litt hyttekos da, jeg har lest litt i Costume og Streetstyle, vi har hatt noe varmt i koppen og vi har hatt det utrolig hyggelig med svigers. 

Kanskje ikke et sjakktrekk å være bortreist uten internett med tanke på konkurransen, men noen ting er jo litt viktigere enn andre. Jeg må fortsatt ha 1000 stemmer til for å i det hele tatt snuse på seieren, så del med vennene deres, tving brødre og søstre til å «like» bidraget mitt, da blir jeg så glad! Tenk hvis alle som allerede har stemt, bare får 7 andre til å stemme så har jeg nådd målet, og 7 andre, det er ikke mange. Og hvis dere som har blogg vil hjelpe meg litt, så er jeg evig takknemlig for det. Konkuransen avsluttes på tirsdag klokken 0900, så det er fortsatt litt tid igjen.

Klikk på bildet for å «like» bidraget mitt!

bloglovin

12 kommentarer

  1. Åhh elsker hyttekos 🙂 Skulle så ønske jeg hadde en hytte tilgjengelig selv. Flinke dere er som har jobbet da!
    Lykke til med konkurransen, jeg har delt bilde og skal be folk om å like 🙂 Klem

  2. Stemmen er gitt 😉 Tusen takk for fine kommentarer Luisa ❤ Håper hytteturen var fin, og at du vinner konkurransen!! Ha en superfin uke .!! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s