Bloglove #5

Carina Charlotte er en nydelig jente som viser oss fine hverdagsantrekk. Hun har en klassisk stil og man henter masse inspirasjon av hennes antrekk og detaljer. Hun måtte nylig ha en liten pause pga ødelagt PC, men tror faktisk Carina Charlotte er den som er flinkest til å ta antrekksbilder hver dag, det er sjeldent hun uteblir. På bloggen hennes ser man hvordan hun lekende lett blander budsjettvennlige plagg med litt mer eksklusive elementer fra garderoben sin for å skape flotte hverdagsantrekk. 

Hun beskriver innholdet i bloggen sin på følgende måte: Fashion, style, beauty, inspiration, everyday life & Rocky Roy. Og det stemmer på en prikk. Vi får stadig se bilder av hennes søte hund Rocky Roy, og i mellom alle antrekksbildene får vi nå og da litt skjønnhetstips og inspirasjonsposter. Carina Charlotte har ikke bare stilsans, men hun er også en vakker person som ikke er redd for å slå av en prat med «fremmede» som meg på facebook-chatten. Hun er rett og slett morsom og kjempesøt!

Klikk her for å komme inn på bloggen til Carina Charlotte! 

 bloglovin

16 kommentarer

  1. Takk for tips 😀 Har sett noen av antrekkene hennes før, men husket ikke blogglinken hennes. Søt jente!!

  2. Hun er søt, ting er gjort enkelt, men på en stilfull måte. Jeg er innom fra tid til annen, men får alltid litt dårlig samvittighet av sånne blogger som lager innlegg jeg nesten ikke har noe å kommentere på.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s