Versace ❤ H&M

Versace for H&M er høstens designer samarbeid, her bæres kreasjonene av Abbey Lee Kershaw. Vi vet jo at Versace har et eget særpreg, og jeg var svært spent på hva resultatet ville bli. Nå har vi fått et innblikk i kolleksjonen, og her er det jo litt av hvert. Jeg liker fargene, syns de fleste plaggene har noe ved seg.

Hva syns dere? Ser det kø-verdig ut? 

(Dere kan se mer av kolleksjonen på femelle.no)

 bloglovin

25 kommentarer

 1. Hmm! Ganske som forventet egentlig, veldig typisk Versace. Og jeg er egentlig ikke noe fan av Versace, har alltid syntes det er litt too much og glorete.
  Men noen av plaggene var fine da 🙂 men ikke køverdig for meg hvertfall.

 2. ill be honest, i like a few pieces (mainly the pieces that came in black), but some of it just looks cheap to me 😦 i dont want to say it is a let down of course, because it is basically exactly what i predicted, but it is just certainly not for me i think 🙂

 3. Tenker egentlig litt det samme som Megan. Mange av de sorte plaggene så ikke så verst ut, men tror ikke det er noe å stå i kø for, for min del 🙂

 4. Herregud som jeg gleder meg! Sikkert ikke super billige priser på de kjolene, så blir vanskelig å velge mellom den svarte med skinnjakka, og den glinsende sølvkjolen<3

 5. Det er absolutt flere av tingene jeg kunne tenkt meg, men noe ble litt vel mønstrete for min smak 😛

  Nå har jeg forresten fått ny blogg:D

 6. Elsker nummer 2! ❤ Eller så likte jeg nesten alt som ikke var sprekkferdig av farger 😉 Er litt fargesky, så holder meg for det meste til sort eller hvitt.

  // Han takker og bukker 😉 Kunne ønske at det hadde vært litt varmere ja..
  Ble ikke noe superdupert i følge meg, men han ble veldig glad – og det er jo det som teller 😉

 7. Det er absolutt IKKE noe for meg, men det kommer helt sikkert til å selge som varmt hvetebrød. Det gjør det jo alltid med disse kolleksjonene!
  Jeg husker når det var Roberto Cavalli, jeg har aldri sett på maken til desperate og ville kunder. Det må ha vært den kolleksjonen som har tatt mest av? Og Versace og Cavalli er jo i samme kategori så…blir sikkert crazy tilstander.

 8. Noe ble litt for mønstrete for meg, men liker godt den siste kjolen, den gule kjolen og paljettkjolene/toppene lengre opp. Blir spennende å se når det kommer! God helg til deg snuppa!

 9. Jeg har egentlig aldri syntes at noen av designerkolleksjonene til H&M har vært noe å stå i kø for, har kun en skjorte fra Karl Lagerfeld for H&M.. Men likte noen av Lanvin kjolene.

  Versace derimot, oh god! Jeg MÅ ha de blomsterringene. Regner med de må være en del av kolleksjonen når de går såpass igjen? Og den lille sorte veska. Og paljettkjolene. Og en blomstrete tubetoppen.

  Når var det den kom ut igjen? 😀

 10. Digger skinnjakken, den blomstrete rød buksen selv om den kanskje ikke er noe jeg kommer til å kjøpe, den svarte kjolen med åpent snitt i ermene +++++ Hehehe:-)
  Når blir den lansert?

 11. Likte den nederste veldig godt! 🙂 Trenger en liten sort (til tross for mine 37 kjoler – hehe) for det har jeg ikke. Til tross for at det er det største must-have plagget en fashionista må ha.

 12. Her var det mye digg, ja! Men å stå i kø… Tja. Kjenner jeg H&M rett så blir ikke denne kolleksjonen noe billigere enn de andre – så nei.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s