Bloglove #4

For et par år tilbake dukket det plutselig opp en ny stjerne på blogghimmelen, nemlig Dagens Outfit. Denne bloggen handler så og si utelukkende om mote, det som skiller den ut er at den handler om deg og meg. Hvem som helst over 16 år kan sende inn sine antrekk og er du heldig kommer du på forsiden. Gjennom denne bloggen kan vi faktisk se at fashionistas ikke er bare finnes i det fjerne utlandet, vi har faktisk utrolig mange flotte og stilfulle jenter her i Norge. Her kan du hente masse inspirasjon, etterlyse ting du ønsker deg eller bare nyte synet av fine antrekk all day long.

Menneskene bak bloggen, Dennis og Marie, var anonyme i starten, men for over 1 år siden var det klart hvem som stod bak denne flotte bloggen. De etablerte sin egne eksklusive bloggportal, Notre&Co, som snart fyller 1 år og som nå har i underkant av 50 flotte bloggere. Nå har Dagens Outfit blitt en del av Modette-teamet, Marie er forresten redaktør for Modette, og bloggen Dagens Outfit er fortsatt kjempepopulær. Flinke, eller hva? Og så må det sies at Marie er en utrolig søt jente som nesten har blitt norges «blogg-mor» fordi hun stiller opp, arrangerer og inkluderer.

Klikk her for å komme inn på Dagens Outfit

bloglovin

Reklamer

22 comments

  1. yeay, digger dagensoutfit 😉

    ps, ja, ser kommentarene dine 🙂 aner ikke hva som skjer, men det er ett eller annet rart med blogspot! gjelder ikke bare bloggen min..det er en del blogger jeg ikke faar kommentert paa :/

  2. i actually love stopping over at dagens outfit 🙂 i discovered it about 6 months ago and gather a lot of inspiration from it!!!! what a great team they are and such needed entrepreneurs here in norway!!! great shoutout to them!

  3. Elsker D.O, det har hjulpet meg så sykt med å vise frem bloggen min og ikke minst inspirere! Synes de er med å utvikle mote-Norge, få folk til å ha sin egen stil og ikke være redd for å skille seg ut og bare følge trender. Hipp hurra for D.O!

  4. Ja, men så er hun jo så dyrevennlig også ! JACKPOT 😀 Håper bare så inderlig at de passer, da blir jeg meget, meget glad 😀

    Natti natt søta 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s