Rosa sløyfe 2011

Som dere kanskje vet så symboliseres kampen mot brystkreft med den rosa sløyfen, og hver år markeres Rosa sløyfe-aksjonen globalt i hele oktober. Rosa sløyfe er en solidaritetsaksjon for brystkreftrammede, en informasjonskampanje og en innsamlingsaksjon til brystkreftforskning. Dere kan lese mer om aksjonen her.

Startskuddet for årets aksjon gikk denne helgen, Stavanger sentrum var pyntet med rosa BH’er og vårt flotte og kjære Valbergtårn ble opplyst av rosa flomlys. Målet med Rosa sløyfe-aksjonen er å vise solidaritet med brystkreftrammede, spre informasjon og øke kunnskapen om brystkreft og samle inn penger til brystkreftforskning. 

Alle kan bidra på ulike måter:

Send sms ROSA til 2277 og gi kr 50,-
Sende donasjon direkte til kontonummer 7001 09 88592

Eller ta en titt på Kreftforeningens nettbutikk som er full av mange flotte Rosa sløyfe-effekter.

bloglovin

18 comments

  1. Veldig viktig sak dette. Tenkte jeg skulle lage innlegg om det i morgen. Håper helgen din har vært fin søte 🙂 Og jeg kan absolutt anbefale deg skoleboller! 😀

  2. Bra intiativ! 😀 Viktig sak, men husk at brystkreft og kan ramme menn så helt rosa er det ikke. Men en viktig sak, både brystkreft og annen kreft. Huff.

    1. Det har du så rett i, men aksjonen heter rosa sløyfe så da ble det liksom sånn. Pluss at jeg er ikke noe fan av å fange gutter og jenter i fast kjønnsrollemønster, så rosa for både jenter og gutter 🙂 Det viktigste er at aksjonen handler om informasjon, solidaritet og utviklingen av forskningen, og det ruler!

  3. Tilbaketråkk: 2011 vol. 3 « la Mar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s