By Malene Birger SS12

En kan trygt si at By Malene Birger er en av mine favoritter og all times. Oppover årene har jeg funnet flere plagg som har vært flittig brukt og noen som jeg vokter som skatter. Noen av dere husker kanskje at kjolen jeg hadde i bryllupet i juni var fra by Malene Birger, den er en slik skatt. 

Nå har jeg plukket ut mine favoritter fra SS12 visningen i CFW. Det var utrolig vanskelig å bare velge noen få, men siden By Malene Birger er en stor favoritt hos meg så syns jeg det er helt greit å vie den litt ekstra oppmerksomhet.
Kilde: CFW

bloglovin

22 kommentarer

 1. SV;Skal begynne å handler mer på Ebay også! Som du sier ;man sparer mye:) Jeg er litt utålmodig når jeg ser på ting på Ebay,og greier ikke helt å bestemme meg. Brukte god tid å bestemme meg for de to neglelakkene jeg valgte:)

  1. Ikke alle liker det, det er lov 🙂 Jeg elsker å se kommende kolleksjoner, så når det er Fashion Week rundt omkring og vi får se hva designerne har funnet på så går det mye i det for min del 🙂 Syns det er gøy å vite hva som kommer, det er jo dette som kommer til å bli trendene neste sommer, så meg gir det absolutt mye.

 2. Dette er for komisk til å være SANT..Foten din gjør at du ikke kan komme? Og foten min er det som gjør at jeg er bekymret for at jeg ikke kan komme heller. Har så mye betennelse og smerter under foten at jeg måtte legge meg ned å skrike da jeg hadde haltet meg hjem fra byen i dag. Tok 1000g paracet, og andre medikamenter som ikke hjelper stort. Jeg MÅ på fashion week, om jeg så må ha krykkehjelp altså..hehe..God bering med foten..hjelper ikke noe? Tok nåler i dag,håper jeg er bedre til Onsdag!!!!!

 3. Nydelig kolleksjon! 🙂

  // Haha, ja – da hadde jeg gått med kort hår og uten mascara ihvertfall! Tror bildet av Lourdes må ha vært for en ca. 3-4 år siden kanskje?

 4. Hm, jeg vet ikke helt hva jeg synes om denne kolleksjonen. Følte ikke det var noe nytt, liksom litt kjedelig. Men kanskje den blir finere etter at man har sett på den en stund, hehe.

  Med det sagt må jeg si at Malene Birger som oftest har masse fint:)

 5. Tilbaketråkk: 2011 vol. 2 « la Mar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s