Se framover med optimisme

Jeg hadde mange planer for bloggen i sommer, blant annet en serie av poster for å videreføre viktige aspekter ved temaet kvinner og kropp som startet med innlegget om Vogue sin forside, dette har blitt satt på vent inntil videre. Ellers har jeg allerede nevnt at jeg ville ha en sommerkonkurranse og det skal jeg få til snart.

Denne sommeren har virkelig vært så uforutsigbar som overhode er mulig, det er nesten slik at jeg ikke fatter alt som har skjedd. Det kan tenkes at jeg har hatt god tid til å skrive og planlegge siden jeg har sittet med gipset fot i flere uker, men det har ikke vært tilfellet for meg. Det har skjedd ting som preger meg og mine tanker hver dag, så jeg har rett og slett vært opptatt med det, og jeg har vært opptatt med å gjøre akkurat det jeg vil og ikke det jeg «må». Det hele ble toppet med fredagens hendelser.

Nå handler det om å se framover med optimisme, og jeg skal for min egen del og for folk rundt meg sin del fortsette med å gjøre akkurat det vi vil. Bloggen har faktisk vært god å ha i disse dager, her har jeg fått tankene over på andre ting, samtidig som jeg har fått skrevet ned noen tanker og følelser. Jeg gleder meg til å blogge framover, og ikke minst til å lese deres fine blogger. Tusen takk for alle deres gode kommentarer og for at dere er innom her, det varmer hjertet mitt.

Håper alle dere får en fin dag!

25 kommentarer

 1. Gleder meg til å lese mange fine poster fremover:) Det er ikke alltid man føler for å blogge,selvom man har all verdens tid.
  Du får ha en fin torsdag:)

 2. Du har helt rett! Og du skal bruke akkurat passe tid på bloggen som du selv synes – ellers blir det fort et tiltak 🙂 La merke til at du snart har blogget i et helt år nå 😉

 3. Jeg elsker bloggen din Luisa og har lest den daglig siden jeg oppdaget den, du er så positiv og deler en slik motivasjon, at man rett og slett blir glad i deg.
  Fine ord, optimisme er virkelig en viktig del av livet, den viser oss veien til suksess samhold og lykke<3 keep up the good work:)

 4. ja, var veldig uforutsigbart det der, ingen som så den komme.
  Gleder meg imidlertid til fremtidige poster 😉 ❤

 5. For et utrolig flott tema du har valgt deg. Dette gleder jeg meg til å lese mer om for det er så utrolig viktig at alle kvinner (og menn forsåvidt også) kan bli glad i den kroppen de har.
  Håper foten din blir bedre snart 🙂

 6. ikke mye gøy med en fot som ikke blir brun!
  god bedring til deg ifra meg!
  min er blå da. 🙂

 7. Tilbaketråkk: 2011 vol. 2 « la Mar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s