New in

Her er skoen, har jo bare prøvd den ene, men den passet perfekt.

Elsker fargekombinasjonen!

Haha, det er nesten selvpining å kjøpe sko!  Men kan vel si at jeg har noe å glede meg til. Tærne er forresten lakket i gull, det syns jeg de fortjener.

I tillegg til skoene og pakken fra H&M, var det en annen pakke som ventet på meg på posten. Påfyll til baderomshyllen fra Strawberrynet.Jeg har brukt produkter fra Dermalogica i noen måneder nå, og jeg er svært fornøyd. Denne kremen bruker jeg mest på natten siden den tilfører en del fuktighet til huden. Til øyene har jeg brukt Clinique – All about eyes, denne gangen valgte jeg All about eyes Rich, vet ikke helt hva som er forskjellen mellom dem, men konsistensen er i alle fall annerledes.

Jeg har trenger forresten ny foundation snart, og eventuelt en concealer, har dere noen tips? Vil helst ha mineralsminke og huden min er sensitiv og kan bli litt tørr.

I dag skal leiligheten ryddes og vaskes for i morgen får vi besøk, og jeg har gitt klar beskjed om at jeg skal i det minste være med å rydde. Er ganske lei av å sitte i sofaen og føle meg hjelpesløs. 

Husk at dere kan stemme på kjolen min her!

bloglovin

17 kommentarer

 1. ooh, kjempe fine sko!! ELSK! 🙂
  herlig med nye produkt.. eg er fornøyd med Dior Nude Foundationen, beste eg har hatt til no 🙂

 2. Love skoene. Utrolig fine!
  Jeg har veldig sensitiv hud og har brukt Clinique Superbalanced foundation i sikkert ti år nå. Den fungerer veldig bra 🙂
  Og angående concealer så er det jo bare YSL Touche Eclat som gjelder 😀

 3. Heisann, takk skal du ha ! Jeg har hatt avtale med dem en stund nå. Men jeg linker til shopbop.com ca. 10 ganger i måneden og så får jeg 100 dollar i gavekort som jeg kan bruke som jeg vil. Er ikke stort mer enn det 🙂

 4. Skoa så faktisk ganske søte ut oppenfra=) Veldig fint sammen med brunfargen din ja! Jeg liker Glo Minerals godt jeg da, mange fargenyanser også. Du klarte vel ikke å lakkere de selv?

 5. Jeg synes iallefall mineralsminken fra ELF fungerer fint, og jeg har normal/tørr hud:) (www.eyeslipsface.no).

  EEEELSKER SKOENE! åååå<3

 6. Tilbaketråkk: 2011 vol. 2 « la Mar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s