Rainy tuesday

I dag har det virkelig høljet ned her i Stavanger. Det ser ut som om sommeren venter på at foten min skal bli bedre før den gjør sitt virkelige inntog.

Sommer eller ei, kjoler er et must i mitt skap. Jeg bruker dem til hverdags og til fest, og som årene går må garderoben oppdateres til tider. I år har jeg byttet ut deler av kjolegarderoben og funnet en del nye. H&M er som kjent et godt og rimelig alternativ, og i løpet av våren og sommeren har jeg funnet flere fine plagg der som har erstattet de gamle. Her er kjolene som enten henger i skapet eller er på vei i posten.

My H&M Dresses

Nelly har jo også mange fine kjoler, og jeg har designet en som dere kan stemme på her! Jeg hadde blitt utrolig glad hvis dere stemmer og enda gladere hvis jeg får 5 stjerner.

bloglovin

27 kommentarer

 1. Herlig!! Du må ta mye antrekksbilder fremover så vi får se de på, det er noe av det herligste som finnes.. Mye penger har du brukt på kjolene?=)

  1. Ja, vi får se om det blir mer antrekksbilder når jeg har fått fjernet gipsen 🙂
   Jeg vet ikke eksakt hvor mye jeg har brukt på disse kjolene, har jo ikke kjøpt alle på en gang, men jeg har faktisk vært heldig å finne flere av dem på tilbud og jeg er veldig flink til å bruke rabattkoder 🙂

 2. Jeg begynner å bli litt lei av denne sommeren selv.. Men om det er sånn at sommeren venter på foten din og bedring, håper jeg du snart blir bedre søta, så vi begge kan nyte sommeren 😉 Hehehe.

  SV: Ja Chili er veldig søt 😉

 3. Det er akkurat like regnete her. Kjedelig med grå sommer, men det er i det minste koselig å sitte inne:)

  Kjempefine kjoler. Håper på flere antrekkbilder når foten din har blitt bra igjen. Hvor lenge er det til du får ta av gipsen?

 4. Høres ut som du er i Bergen 😉 fine kjoler. Prøver bli flinkere bruke kjoler og skjørt når det regner..

 5. Åh, det er mange fine kjoler det!! Selv blitt flinkere til å bruke kjoler, ikke bare til fest, og jeg elsker det! Så behagelig og enkelt å style opp/ned 🙂 Elsket spesielt den blusekjolen!

 6. Her var det mange fine kjoler, skulle ønske at jeg var flinkere til å bruke kjoler, glemmer fort at det er haugvis av kjoler som henger og venter på å bli brukt, hmmm skal prøve å bli flinkere fremover 🙂

 7. Så fine !!! Love them all 😉
  Har ikke så mange kjoler til sammen en gang jeg.. Og dette er bare dine siste innkjøp.. Hjelpes 😉

 8. Tilbaketråkk: 2011 vol. 2 « la Mar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s