21 kommentarer

 1. Fortsatt god bedring, fine deg. Håper du ikke kjeder deg alt for mye på sykehuset. Har ikke ligget på sykehuset siden 1998, men da husker jeg at jeg bare så inn i veggen og ventet på at hvert minutt skulle gå. Håper du får litt mer ut av tiden ❤ Friske tanker din vei.

 2. fint armbånd:)
  SV;Anbefaler den:) har vært opptatt av den konflikten lenge også. På vgs fikk vi besøk av en som hadde opplevd den krigen,eller værtfall en av israels angrep. Han visste bilder som han hadde tatt og andre. Sterke saker dette her. Synes også det var fint at legene å rapportere de så.Så ikke israel kunne hysje ting ned.

 3. hihi, ei venninne av meg gikk rundt med et sånt i Skottland, men jeg fikk ikke til å hjelpe med stramminga, haha :p

 4. hihi, ikke for å være frekk – men jeg synes å huske at jeg leste mag da jeg var fjortis? 😉
  Armbåndet var fint 🙂 Stella fikk vennskapsarmbånd av meg i dag. Ble så inspirert av innlegget ditt at jeg kjøpte tråd på søstrene grene(12kr for pk m. mange farger), og prøvde å friske opp gamle kunster. Ble ikke perfekt, men hun elsket det. Skal prøve flere i løpet av sommeren, hehe – det er tross alt ca 20 år siden forrige gang jeg laget slike 😉

 5. Uff, det er så fælt at du har skadet deg. Håper virklig du kommer deg fort på bena igjen, og at du ikke har det alt for vondt. Heldigvis er du sterk og positiv, så det fikser du nok med glans:D

  Synes navnebåndet var kjempefint jeg, hehe. God bedring<3

 6. Nydelig armebånd! (Nesten så jeg tror jeg må kjøpe meg MAG bare for å få armebåndet selv, hihi) Håper dagene går bedre, du er så flink til å være positiv! 🙂 GODBEDRINGKLEM!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s