Wanna make some of these?

Kilde

Er det bare jeg som elsker disse armbåndene? De minner meg om barndommen, jeg hadde ofte flere slike oppover armene. Som regel kjøpte jeg dem eller fikk dem, men det er faktisk mulig å lage dem selv. En veldig god oppskrift finner dere her. Gjett hvem som skal kjøpe tråd i all slags farger!

Liker dere armbåndene?

17 comments

  1. Så kos. Husker vi laget slike når vi var små! Kanskje på tide å lete på loftet.. Eller de passer kanskje ikke rundt håndleddene lenger.. Godt været er så dårlig her i Stavanger, så har vi en unnskyldning til å sitte inne og lage fine armbånd! 😉

  2. Elsker de selv, har laget sånn før.men det krever konsentrasjon,hehe.værtfall for min del hvis jeg har flere farger. Er et par år siden jeg har laget et slikt armbånd:)

  3. Husker disse armbåndene ja. Kjøpte de ofte i forbindelse med FN-dagen på skolen. Men de er veldig fine og dekorative 🙂 Så moro å høre om noen som skal ta båtlappen. Det må jo være perfekt å ha tilgang til båt og ikke minst kjøre den. Gleder meg til å høre hvordan det går. Blogg gjerne mer om hva slags politikk og saker du engasjerer deg i.

  4. SV;Takker Luisa:) Er i bedre form nå, trenger nok en god natts søvn og litt mer slappe-av-ing=) Slappet av virkelig i går og fikk lest ut «Alkymisten» av Paulo Coelho.Skal skrive en liten bokanmeldelse om den senere:)

  5. Hahaha skikkelig flashback der ja:-D Jeg syns de er knallstilige, og husker jeg og en venninne drev og masseproduserte og solgte dem:-P 5,-, 10,- og 15,- 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s