God morgen

Kilde: We❤it

Solen står opp lenge før meg, til og med i dag da jeg stod opp kl 0600 var det nokså lyst. Det verste jeg vet er å stå opp når det er mørkt, så at solen tittet fram grytidlig er bare herlig.

Nå er jeg snart på vei for å støtte elevene på Revheim skole som streiker mot kuttene som flertallspartiene (Høyre, AP, Venstre, KRF, Senterpartiet, Pensjonistpartiet) her i Stavanger har vedtatt. Gleder meg til å støtte dem og håper at de andre politikerne i Stavanger innser at elevene har rett, og i og med at vi greide å tilbakeføre 17 mill til skolene i vårt budsjett stede for å kutte 12,6 mill som flertallspartiene har gjort, så vet vi alle at det er mulig.

Som Kristin Halvorsen sa til Stavanger Aftenblad da hun var her, kuttene som i dag gjøres i skolen, kan komme til å koste Stavanger dyrt i framtiden.

Ha en flott dag alle sammen!

Reklamer

6 comments

  1. Spennende da! Lykke til, håper det går deres vei 🙂
    Hehe, moro det med Lucho, jeg har en bamse fra jeg var liten som faktisk heter Rocky. Og bamse-Rocky må pent stå i skapet, for Rocky Roy er helt gal etter han!! 😦

  2. Så bra:) stå på=) ha en riktig fin dag!
    SV;:) Det er utrolig mye fint å finne på weheartit.com, mye inspirasjon å finne! tittelen fikk jeg fra simple diary min:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s