The Cupcake

 

Ingredienser

100 g smør

2 dl sukker (Vi brukte Splenda)

3 egg

4 dl hvetemel

2 ts bakepulver

1 ts vaniljesukker

1 1/2 dl melk

Kakao/sjokolade etter ønske

Fremgangsmåte:

Bland sammen egg og sukker/splenda. Rør resten av ingrediensene inn i røra. Vi hadde 1 neve med knust NonStop i for å gjøre det ekstra godt. Stekes på 180 grader i ca 20 min.

Topping:

Philadelphia ost

Melis

Rød kondittorfarge

Fremgangsmåte:

Bland sammen osten og ønsket mengde søtning til konsistensen blir kremaktig. Ha i ønsket mengde farge. Bruk sprøytepose med en stjerneformet tupp.


Advertisements

16 comments

  1. Herlig, dette fikk jeg virkelig lyst til å prøve! Philadelphia ost kan virkelig brukes til det meste må jeg si!

    Sv/ Blir man ikke bare i så mye bedre humør med herlig vær 😀 høres virkelig ut som at du hadde en superflott lørdag og, liker’e! 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s