Some of this and some of that

Hva er glede for deg?

Minner meg om en av ex.phil oppgavene vi kunne velge mellom, «Hva er lykke?», hehe jeg valgte ikke den for å si det slik. Det er et altfor vanskelig spørsmål, men samtidig er det så lett. Jeg kan sikkert skrive milelange tekster om hva glede er for meg, for er det en ting jeg har lært, så er det å sette pris på de små tingene i livet. Samtidig som jeg setter stor pris på de store selvsagt. Glede for meg kan være alt fra en altfor god fersk juice som jeg absolutt ikke kan få nok av, eller de gode følelsene som vakre ord gir meg. Jeg kan vel egentlig si at glede for meg er de gode tingene i livet, de som gir meg en god følelse, rørt til tårer, et smil om munnen og brusende latter.

Hva er en fantastisk lørdag for deg?

Dette svarte jeg egentlig på tidligere. Lørdag er favorittdagen min tror jeg. For at den skal være fantastisk må jeg være en dag der jeg gjør noe gøy og er omgitt av de jeg er glad i, om det er venner, familie eller kjæreste. For det er de jeg har det mest gøy med.

Om du kunne være hvem som helst for en dag, hvem og hvorfor?

Dette er absolutt det vanskeligste i verden. Jeg tror jeg ville vært noen som har supermasse innflytelse og makt, slik at jeg kunne bestemt og gjort masse for at verden skulle bli et bedre sted. Men hvem? Aner ikke. Jeg greier faktisk ikke å se for meg det å være noen andre enn meg.

Hva er du mest fornøyd med å ha utrettet så langt i livet?

Åh enda en hard nøtt. Jeg vet ikke, jeg føler jeg har utrettet mye her i livet, alt fra å få meg en liten familie til å være bli lokalpolitiker i en alder av 21. En oppgave som jeg har sett for meg er den aller viktigste i livet mitt er å være en god storesøster, broren min betyr alt for meg, og det er ingenting som er flottere enn å se at han har vokst opp og blitt en veldig flott ung mann. Haha det var rart og skrive, for meg er han en baby enda. Jeg tror at en ting jeg alltid streber etter er å være best mulig for de som er rundt meg, best kjæreste, best venn, best søster, best datter osv. Og å vite at jeg er det for noen er noe av det jeg er mest fornøyd med å utrette så langt.

Hva angrer du på at du aldri gjorde?

Jeg er ikke en person som angrer, eller jeg tenker ikke så mye over det. Hvis det skal være noe, så angrer jeg på at jeg ikke har tatt godt nok vare på meg selv alltid, jeg glemte å lytte til kroppen min og det som er best for meg, og nå sliter jeg med å «gjøre det godt igjen». Jo, en ting jeg angrer på er at jeg ikke kapret min kjære tidligere, han er jo så fantastisk bra!

Sang du har på hjernen som du er lei av?

Jeg har faktisk mange slike sanger som jeg har hatt på hjernen i mange år, sykt irriterende er det at jeg ikke husker hele teksten en gang. Haha, og nå kommer jeg faktisk ikke på en sang en gang LOL. Haba Haba kanskje, men jeg er ikke så lei av den, hehe.

Guilty pleasures?

Jeg elsker TV-serier. Jeg ser en episode mens jeg spiser frokost, en mens jeg trener styrke, en til noen ganger hvis jeg er hjemme og spiser lunsj. Jeg er en seriejunkie.

Reklamer

18 comments

 1. Kjempeflott innlegg, så er flink til å svare for deg 🙂

  Sv/ Har tenkt litt på foundations fra the Body Shop, har £10 avslag på neste kjøp og, så kanskje jeg burde sjekke det ut.

 2. Syns generelt at gutter skulle vært mer vanlig her i bloggeverden, de er i så fåtall, men de jeg vet om virker som skikkelig flotte mannebein da 🙂

 3. Fine innlegget:D
  skrev også et essay om lykke på exphiloppgaven,i utgangspunktet fra et utsagn fra aristoteles.=)
  SV;Takk, skal stå på videre=)

  //:) Det er den vettu=) Anbefaler en tur innom den bloggen.

 4. SV: Ja det er virkelig et vårtegn og jeg elsker min olajakke. Veldig klar for å ha den på igjen 😀
  Da har vi en avtale. Uansett vær etter påske, blir det vårjakke 😉 Deal?

 5. For noen herlige svar, likte spesielt «Jeg greier faktisk ikke å se for meg det å være noen andre enn meg» 😀 Så sant så sant!

  SV: Gør? 😛 Eller mente du gøy? 😀

 6. SV;Helt enig med deg, lite medmennesklighet fra begge parter. måtte beherske meg litt for å ikke skrive noe jeg kom til å angre på. hehe. lett å skrive ting når man blir opprørt.

 7. Hahaha 😛 Jeg kjenner meg igjen i mye 🙂 Er også seriejunkie. Altså jeg glemmer at jeg følger med på et par serier noen ganger:P

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s