Some A’s

Dere vet at jeg holdt på med en liten videosnutt med svarene, men det prosjektet stagnerte en smule. Jeg har veldig lyst til å lage en film for dere, men akkurat nå må det bare vente. Håper ikke dere blir skuffet! Jeg vil så gjerne, men nå fikk jeg det ikke helt til, og framover blir det så travelt at jeg får ikke laget en ny, men dere skal selvsagt få svar på spørsmålene, det skulle bare mangle!

Jeg har delt opp spørsmålene i kategorier jeg svarer etter slik at det ikke blir et superlangt innlegg med masse svar.

Første kategori er blogg

Hva skal til for at du følger en blogg?

Bloggen må være unik, den kan godt handle om typiske bloggemner som mote, skjønnhet, hverdags osv, men den må ha det lille ekstra og det er vanskelig å forklare hva det skal være. Men mine favorittbloggere er utrolig flotte og gode personer, de er inspirerende og kunnskapsrike. Og jeg følger lett personer som følger min blogg, ikke fordi jeg vil «holde på dem» som lesere, men fordi det skapes en fin relasjon mellom oss.

Hvilke blogger må du innom hver dag?

Det er veldig mange, men hvis jeg må velge noen er det disse for tiden:

Hva er det mest givende du har fått av å blogge?

Det må være disse relasjonene som skapes mellom oss bloggere, jeg har rett og slett fått mange nye venninner og vi kommuniserer gjennom det vi er opptatt av, altså det vi blogger om. I tillegg er det utrolig givende at noen faktisk er opptatt av det jeg skriver om, tanker jeg legger ut osv, det er rett og slett en ære.


17 kommentarer

  1. Gode svar! Jeg er enig i at det er fint med relasjonene mellom bloggere. Det er det som gjør at jeg følger blogger også 😉

  2. Kjempeflotte svar, det du sier er så sant, disse relasjonene skapt gjennom blogging er min favoritting ved hele konseptet. Det er rart å tenke på hvor mange flotte folk jeg aldri hadde visst om hadde det ikke vært for blogging.

    Sv/ Tusen takk søte deg ❤

  3. flotte og fine svar:D
    SV;Synes at du skal begynne å se den igjen:) selvom ikke alle filmene som har vært laget hittil har vært 100% til boka,så synes jeg at siste delen har visst seg lovende.:) ifht til boka.=D

  4. Gøy å lese:) Enig i det du sier om kommunikasjonen mellom bloggere. Altså,at man nesten blir kjent, uten å kjenne hverandre i det heletatt:) Finfint!

    Haha, jeg skulle jo egentlig aha video jeg også, men slet med det samme som du:p

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s