Home is..

.. where the heart is ❤ Og siden mine to søtinger hadde dratt avgårde til hytta, så kunne jeg ikke annet enn å ta turen opp dit jeg og. Jeg hoppet på Kystbussen i går morgen, og det er jeg glad for, ingenting er som hyttelivet. Været var ikke så deilig, veldig vått og kaldt, men med gode klær ble det mye utetid og en herlig tur i skauen.

Ser dere bambien der nede?

Reklamer

22 comments

 1. Jeg elsker hyttelivet! Ingenting er så koselig som hyttestemning. Familien min har hytte, og den har hverken strøm eller innlagt vann noe, hvertfall jeg syntes, bare skaper enda mer hyttestemning. (Selv om jeg skal innrømme at en varm dusj / boblebad / badstue hadde fristet etter turer i skog og mark, hihi.)
  Håper helgen har vært bra, søte du!

 2. Koselig med hyttetur=) ha en fin tur da=)
  SV;Har kanskje sett et par, storebroren min elsker de filmene. Så fullt mulig jeg har sett noen oppgjennom årene. hehe. Anbefaler the fighter, litt av hvert=) Er ikke ofte jeg blir engasjert på kino,følger med. Det er noe deler som er kanskje litt småkjedelig,men det tar seg opp veldig fort.

 3. Hytteliv er herlig, skulle ønske jeg hadde hatt hytte selv. Men utnytter heller at mine venner har det 🙂 Ja, jeg ser bambien! ;P

 4. Jeg så den etter litt leting, haha! 🙂

  \\ Ja du må bare kopiere, selvfølgelig! Det er jo litt derfor jeg legger det ut 🙂 Lykke til med det! Skoene kostet 1200, de er veldig behagelig og gode 🙂

 5. SV: ja forstår helt hva du mener. De tre bildene jeg valgte ut til bloggen elsker jeg, men mange av de andre ble litt merkelig for meg også. Tror det var som du sa, at det var litt for voksne modeller:)

 6. Sv: Ja, det er alltid deilig med litt fornyelse 🙂 Da blir det litt mer fristende å blogge også!

  Godt med hyttetur da, komme seg litt bort fra hverdagen for en stakket stund!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s