Applications

Når du har tatt i bruk iPhone, så vet du at en vanlig mobil ikke er det samme. Det finnes selvsagt mobiler som har masse kule funksjoner og applikasjoner, men jeg tør å påstå at det likevel ikke er det samme. Om en velger å bruke iPhone eller lignende mobiler er en annen ting.

Nå trenger en altså ikke å være i nærheten av en data for å ta del i den sosiale nettverden. I bildet over ser dere noen av de app’ene som jeg bruker aller mest.

 • WordPress: Jeg kan blogge, laste opp bilder og lage kladder rett fra iPhonen
 • Facebook: Sier egentlig seg selv
 • Twitter: Jeg kan twitre, lese hva andre har å si osv.
 • Bloglovin: Den nyeste appen, med denne kan jeg lese de nyeste innleggene til mine favorittbloggere

Ellers bruker jeg disse veldig aktivt:

 • Yr.no: Veldig greit å sjekke været
 • Obs Kundeavis: Utrolig praktisk hvis en handler på Obs, her kan du lage handleliste og lese Kundeavisen med alle tilbudene.
 • Gule Sider: Ja, alle i Norge vet hva gule sider er.
 • VG SkiVM: Under VM har jeg brukt denne aktivt, her fikk jeg oppdateringer underveis på de løpene jeg valgte seg. Og den har en superkul kubjelle! Den ble brukt mer enn en gang da vi tok gull.
 • Fotografi apps: Jeg bruker flere apps for å fikse på bilder o.l.

Sånn, det var det. For dere bloggfrelste så er vel kanskje Bloglovin appen den viktigste, den ble lansert forrige uke og jeg kan ikke si annet enn at jeg bruker den mye selv.

Jeg kan også informere dere om at svar-filmen er under produksjon, så den kommer så fort den er ferdig.

Ha en fin dag alle sammen!

Reklamer

33 comments

 1. Da jeg våknet i dag tok jeg meg faktisk i å tenke at jeg ikke har det samme behovet for macen min lenger. Altså, den er nødvendig fordi jeg studerer over nettet, men jeg bruker de samme appsene som deg, og vips så er det meste mulig på iPhonen. Ganske genialt!

 2. Må nok laste ned noen apps her skjønner jeg. Fikk akkurat en Iphone. Den gamle versjonen sådan, men når jeg fikk den gratis så spiller det mindre rolle 😉

 3. Stilig=) har veldig lyst på iphone nå,men mobilen jeg har nå er ikke mer en 1 år. og jeg har det med å skifte en del.hehe:)
  SV;akk,ha en fin dag du også! Det er koselig med mimring ja=)

  1. Ja, den funker fint! Kjedelig at den crasher, husker den gjorde det litt med den gamle iPhonen min, men etter å ha oppdatert den flere ganger ble det bedre og bedre, håper du finner utav det 🙂

 4. Jeg bruker en del av de samme, men jeg har HTC da 😦 Hadde Iphone før, men har ikke tatt meg råd til å kjøpe ny, buhu!

  \\Tuusen takk, jeg er så glad 😀 Så bra Valencia er bra i dine øyne, jeg har ikke vært i Spania, eller på Lanzarote men det teller ikke :p

 5. Jeg er heeeelt avhengig av min iPhone! ♥ Gurimalla. Visste ikke at bloglovin var egen app, takk for tipset!! 🙂
  SV, ang paradise hotel: jeg er helt enig, det er verdens mest patetiske program – så jeg er ikke akkurat en «stolt tilskuer». Kan vel si jeg blir facinert over hvor langt mennesker er villige til å gå for å komme på TV. Hehe. 🙂

 6. Jeg har så lyst på en iPhone! Eller bare en htc, hadde holdt i massevis det også. Har nemlig en ganske gammel sony ericsson som jeg ikke kommer meg på nettet med en gang. Funker for så vidt til det en mobil egentlig er laget for, men iPhone hadde vært mye morsommere! 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s