Saturday happiness

Selv om det ble en sen kveld på byen i går med fine mennesker, så ble vi vekket av en liten fyr som ville på tur ca kl 9, men det gjorde ingenting ettersom at jeg hadde planer om å ta en bytur med min kjære mamma.

Byturen startet først med 2 demonstrasjoner. Først viste vi ryggen til fremmedfrykten og rasismen som organisasjonen Sian prøver å spre, så en flott markering mot terror på tusenårsstedet. Og jeg må si at jeg er stolt av å høre til et så fantastisk flott felleskap av mennesker fra alle verdens deler. Dere kan lese mer her.

Kilde_ Aftenbladet.no

Salget har jo startet så det ble en del poser med hjem, det er så gøy å finne fine kvalitetsvarer til en rimeligere pris, det er slike plagg som blir brukt år etter år. Nå er det sofa, tven og hjemmekos som står på programmet, og kjenner at det skal bli godt!

I wish! hahaha, men jeg er godt fornøyd med egen fangst 🙂

Håper dere har hatt og fortsetter å ha en like fin lørdag som meg!

English:

Although it was a late night out yesterday, a little guy woke us up at 9, but it didn’t matter because I had plans to go to the city with my lovely mom .

The day started with two demonstrations. First, we showed the back to some strangerfear and racism that an organization called Sian is trying to spread, then a great event against terror at the Millennium place. And I must say I am proud to belong to such a fantastic community of people from all parts of the world. You can read more here.

The sales has started so I brought a lot of bags of home, it’s so fun to find greatquality goods at a cheaper price, these are such items that you use year after year. Now it’s all about sofa, the TV and relaxing, love it!

Hope you are having a good saturday like me!

 

Reklamer

One comment

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s