La Kaplan bli!

Kamuran Kaplan har kjempet i mange år for opphold og arbeidstillatelse i Norge. I Mars i år vant han frem i Borgarting lagmannsrett, utvisningssaken hans ble opphevet…

Endelig kunne han, konen og deres tre barn slappe av. Kaplan gikk tilbake på sin jobb i TecCon, hvor han hadde jobbet i 10 år, blitt skiftleder og hadde en sjef og gode arbeidskamerater som støttet ham.

Vi vil gjerne si at vi ikke hadde mer og fortelle om Kamuran Kaplan. At historien er slutt, og alt endte godt for familien fra Kurdistan.

Men den Norske stat ved Utlendingsnemda vil ha det annerledes. De anket saken for høyesterett.

De dømmer Kamuran til en lovbryter og sier at han har jobbet ulovlig i Norge og da også betalt skatt ulovlig til den norske stat.

Han blir dømt til å måtte reise ut av landet, han blir dømt til å ikke kunne komme tilbake til Norge på 5 år for å besøke sin hustru og syke barna. Samtidig blir arbeidsgiveren hans blir dømt for å ha gitt Kaplan arbeid i 10 år.

Etter en lang og tøff kamp om å få bli i Norge med sin familie klarer ikke Kamuran Kaplan mer.

Selv om han er utslitt, vil ikke vi gi opp. Støtt Kaplans kamp om å få bli i Norge med sin familie. Signer oppropet, fortell hans historie og vis at du ikke kan godta at Norge behandler mennesker på denne måten!

Skriv under oppropet og lik denne siden på facebook.

Du skal ikke tåle så inderlig vell, den urett som ikke rammer deg selv.

– Arnulf Øverland

Reklamer

10 comments

  1. Jeg forstår av og til ingenting av logikken i enkelte saker.. Oppgitt!! Har selvfølgelig signert:) liker det sitatet av øverland:)

  2. De som faktisk fortjener å bli i Norge blir kastet ut, mens vi beholder alle de late kriminelle jævlene som lager kvalm i landet. Blir rett og slett kvalm!

  3. Det er helt latterlig at de skal kaste ut en person pga at han har jobbet rævva av seg OG betalt skatt i tillegg. Han har bare hjulpet Norge, med tanke på at Norge ikke har nok arbeidskraft. Når familien hans bor her, så må de selvfølgelig la han være i Norge. Det er helt for jævlig, måten Norge behandler enkelte invandrere på. Og som sagt her; lar HELT feil folk bli igjen i landet!

  4. Hvorfor er det alltid sånn at de som jobber og sliter, betaler skatt, tar hånd om familien, tilpasser seg det norske samfunnet alltid-hver eneste gang- må forlate Norge? Mens de som voldtar, slår, sitter på sin lille cafe på Grønland og sier at norsk mat og norsk ditt og datt bare er dritt, får bli her?

    Faens norske system. Hvorfor ikke kaste ut alle de som nekter å skaffe seg jobb? Som nekter å lære seg norsk? Som kaller norske jenter for både det ene og det andre? Som snakker stygt om et land som tar en med åpne armer?

    Jeg blir helt fra meg og forstår ikke hvordan Norge tenker noen ganger….? Mullah Krekar og han andre idioten (husker ikke hva han heter) har så og si truet Norge, men de får bli her……..

    Stygt veldig veldig stygt…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s