Talib Kweli & Petter

Du kan si at konserten i går var en intimkonsert, føltes nesten som MTV unplugged, spesielt siden Talib hadde med seg en fyr som filmet både han og oss. Men ja, til tross for at locationen var en av Stavangers største drittplasser, altså selve stedet er dødskult med mye potensiale, men det er bare konseptet og folka som jobber der som er det store minuset, så var det nok en vellykket aften. Petter gjorde en god oppvarming, det var kult å se han, hadde ikke hørt sangene hans på evig mange år. Og Talib Kweli leverte som forventet, helt fantastisk! Det var en svært positiv opplevelse å ha en slik mann bare 1 m fra deg som plutselig så deg rett i ansiktet, kan en klage? Neppe. Jeg tok noen utrolig dårlige bilder (iPhone-kamera suger) fra konserten, men legger dem ut likevel, bare for å vise hvor intim denne konserten var. Jeg skal prøve å få tak i bedre bilder.

Petter

Talib Kweli

Talib Kweli

 

7 comments

  1. Så herlig! Satser på å se deg i videoen til «Mr. International» da 😀 Intimkonsert med Talib må jo være dritbra… Spilte han Ms Hill?

    Jeg kan ikke dra i morgen likevel ser det ut til, men jeg dør ikke av den grunn, Kweli’n kan man alltids se ved den senere anledning 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s